Coop
panaszok-Coop - Logo

Coop

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.09.14 20:13
iszteltett Címzett szeretném tudni naponta mennyit lehet vásárolni az árstoppos termékből mert a feliratozás nem egyértelmű mivel a tájoztatón vásárlásonként van feltüntetve a megvehető menyisség viszont előfordult több estben,hogy vissza kelett menem más árut vennem vettem az árstoppos termékből és egyes eladó durván gunyosan rám szólt MA MÁR LÁTTLAK EGYSER kérem tájékoztatásomat ezekből a termékekből menyit vehetek naponta Tisztelettel egy nagy családos apuka .

  2020.07.08 16:39
Évek óta vesszük a romlott húsoktól kezdve a felvágottakig. Ma már betelt a pohár, nem csak az, hogy a 11éves öcsémnek eladták a romlott, büdös, bebarnult, löncs felvágottat, de még hozzá mikor vissza mertem vinni flegmáztak velem majd kibaszták az árát és mikor meg mertem említeni, hogy ez már nem az első eset volt elküldtek a hagy ne mondjam hova. Itt most kimondottan a Coop-ról van szó.