City Hotel
panaszok-City Hotel - Logo

City Hotel

Panaszok
5
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.06 14:12
Sajnálom, hogy ennyi pénzt elkérnek pluszba a reggeli szolgáltatásért és mégis ilyen megbotránkoztatóan kevés volt. Amilyen árakat itt képviselnek legalább egy kicsit lehetne nagyobb ill. vegyesebb a választék az asztalon. Kaptam már nagyobb reggelit is egy olcsóbb szállodában.

  2019.05.03 13:50
Azt olvastuk. hogy ez egy nagyszerű hotel, azért is választottuk ezt a sok közül. Szomorúan tapasztaltuk, hogy a falak rettentő vékonyak. Nem tisztán, de azért kivehető volt a mellettünk lévő szobában lévők témázása. A tisztaság is kicsit megkérdőjelezhető, mert egy-két elesett hajszálat véltem felfedezni a földön.

  2019.04.18 16:32
A legnagyobb negatívum amit említeni tudok, hogy amikor felemeltem az egyik párnát az ágyon, akkor valami kis rovar, mini százlábú vagy valami ahhoz hasonló futott el alóla, azután nem tudtam olyan nyugodtan lenni az ágyban.