Cinema City
panaszok-Cinema City - Logo

Cinema City

Panaszok
10
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.09.29 10:42
Tisztelt Cím! Befoglaltam 3 jegyet Bp Westend mozijukba ma hajnalban. Azonosító: 7463107158. 12 òrára szòlt a jegy. Önök 10-től vannak. Én 10 után nem sokkal max 15 perc telefonáltam hogy lemondjam, mert sajnos benéztem a napot mi nem is Budapestiek vagyunk hanem Győriek és csak ma vagyunk Budapesten. Fizikai képtelenség lett volna lemondani 3 òrával a kezdés előtt lemondani mivel nem volt ügyfélszolgálatuk. A jegyeket kifizettem. Kérem szíveskedjenek az összeget részemre visszautalni. Ügyfélszolgálatukkal beszéltem mindent elmondtam nekik de elutasított ( nyilván nem is az Ő hatásköre ) . Várom mielőbbi válaszukat és az összeg visszautalását. Üdvözlettel: H. Krisztina

  2021.08.29 21:04
Kedves Üzemeltető !  Duna Plázába voltam a családommal 2021.08.29-én 18:30 perckor filmet nézni ami 120 perces volt  . Nem tudtuk hogy mozi közben kell kimenni mosdóba, hogy ne a plázába járjunk le föl keresgélni . Mivel a gyereknek nagyon kellet mosdóba menni megkérem a jegy kezelő hölgyet Annát hogy engedjen be minket mert a kifelé vezető úton nem volt mosdó .... Erre a kedves válasza nem emlékszik ránk és van három wc a pláza területen .......  Nagyon elszomorít ez a hozzá állás vagy a mozi szabályzata ...!!! Főleg hogy amit találtunk illem helyiséget tele volt csótánnyal !

  2021.07.23 14:35
Mai napon 12:18 órakor megvárásoltam és online ki is egyenlítettem egy 15:00 órakor kezdődő filmre a jegyeket. Mivel olyan kistelepülésen lakunk, ahol csak vonat közlekedik, így a gyermekeim a 14:00 órási vonattal kívántak bemenni. Időközben - a megrendelést követő 1 órán belül - elütöttek egy embert vonattal, ezért a vonatközlekedés leállt. A jegyek árait nem tudom visszakérni, mivel 3 órán túl fizetnek csak vissza (alig 1,5 órája vásároltam), és arra sincs mód, hogy egy későbbi vetítésre áttegyék. Legális lopás!!!!!!!! Milyen világ már az, ahol egy olyan szolgáltatásnak az ellenértékét nyúlják le az embertől, amely szolgáltatást a fizető vásárló, önhibáján kívül nem tud igénybe venni. Önmagában is felháborító a dolog, de hogy meg sem próbálják megoldani a problémát, az az igazán felháborító!!!!!!!!!

  2020.03.25 14:57
Kaptam ajándékba 2 jegyet névnapra és januárban felhasználtam a kisfiammal. Aréna plázában történt meg az eset, hogy rengeteg voltak és felmentem, ahol a jegyeket átveszik, hogy ilyen esetben is ki kell e várni a sort ez volt igazából a kérdésem. Hogy 4 éves kisfiammal ne keljen végig állnom a nagy sort. Majd hülyén néztek rám, hogy ok igazából honnan is tudnak ezt??? néztem rájuk, mint cinema city dolgozni nem tudnak egy kérdésre válaszolni? ha nem is de normálisan is lehetett volna. majd mentem tovább. beálltam a VIP sorba mert ott senki nem volt és közel 40 ember állt a másik sorba ( csak felnőttek) oda mentem tényleg nagyon udvariasan megkérdeztem, hogy ajándék jegyet is ugyan úgy be kell váltani? és beállni a sorba?vagy ennek mi a pontos menete? mert neten nem láttam róla semmilyen leírást. majd közölte a hölgy, hogy nem látja, hogy VIP sor? én meg szóltam, hogy egy kérdést tettem csak fel, hisz nem szeretnek 40 embert kivárni úgy, hogy közbe kiderül, hogy nem kell beváltani a jegyet . hanem szabadon felhasználó és csak a jegy átvevő a hölgyeknek kell oda adni. 6 éve élünk Magyarországon, nem tudom, hogy itt ez milyen módon működik. de rendkívül lekezelő volt a két hölgy!

Cinema City Márkáról

A Cinema City izraeli tulajdonú mozihálózat, amely Izraelben és Európában üzemeltet multiplex és IMAX mozikat. Jelenleg 367 mozitermük létezik, több mint kétharmada Európában. Az első mozijuk 1929-ben Haifában nyílt, az első európai mozijuk 1997-ben Budapesten. 2005-ben Budapesten megnyílt filmterjesztőjük, a Forum Hungary, ami a Disney, a Spyglass és a Revolutionary Releasing filmjeit jelenteti meg Magyarországon. A 2008-ban a budapesti Arena Plazában nyílt multiplex Magyarország legnagyobb mozikomplexuma, mely évente több, mint egymillió vendéget kiszolgálva az ország leglátogatottabb filmszínházává nőtte ki magát. 2011-ben a Cinema City felvásárolta a Palace Cinemas Magyarország Kft. hálózatát, így további 5 budapesti és 2 vidéki multiplex mozi került a cég tulajdonába.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az mozi működésével kapcsolatosan, vagy látogatóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.