CIB Bank
panaszok-CIB Bank - Logo

CIB Bank

Panaszok
5
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.12.20 12:34
3 évig a feleségem nem kapott semmilyen bankszámlakivonatot. 2019. novemberében küldtek egy levelet hogy 6.190 Ft tartozása van, s 8 napon belül fizessem ki. Semmiféle tájékoztatást nem adnak, mert meghatalmazást nem tudok bevinni.

  2019.05.27 12:17
A számlámról csak úgy a semmire eltűnt több 1000 Ft. Rendszerhibára hivatkoztak. Másoknál is történt ilyen eset. Kérdem én, ha nem derült volna rá fény, vagy nincs reklamálás, akkor is visszakaptuk volna a pénzt? Nem hinném.

  2019.04.23 16:50
Hihetetlen, hogy az ajtón kívül kell várni, majd közlik, hogy nem kerülünk sorra… Sajnos nem ez az egyetlen fiók, ami ilyen. Blaha Lujza térnél a cukorbeteg ügyfél másfél óra várakozás után rosszul lett… 12 éve vagyok náluk, de váltani fogok.

  2019.04.23 15:24
Úgy látom ez ilyen CIB bankos dolog lehet, hogy fél órát kell várni egy egyszerű befizetésre is. tele a váró, van 8 pult, ebből 2 dolgozik, amiből az egyik a pénztár. Egy a pultban ül, de ügyfelet nem hív. Másik három kolléga viszont le fel mászkál és kedélyesen beszélget.

  2019.04.09 10:10
Lakáshitel előminősítésért mentem volna, amit már az időpont foglalásnál jeleztem a telefonos ügyintézőnek. Bár pontosan ott voltam, mégis 20 percet vártam míg találtak valakit, aki "ért" az ingatlanhitelekhez. Sajnos okosabb nem lettem, csak gazdagabb pár nyomtatvánnyal, ami az oldalukon is elérhető. Köszönöm az elvesztegetett 1 órát a semmire.

CIB Bank Márkáról

A CIB Bank magyarországi kereskedelmi bank, az Intesa Sanpaolo Csoport leányvállalata. A bank szolgáltatásai társas vállalkozások, intézmények, önkormányzatok és egyéni vállalkozók, valamint lakossági ügyfelek számára egyaránt elérhetők. 1997-ben az MNB értékesítette tulajdoni hányadát a bankban, amelyet az alapító részvényesek egyike, az olasz Banca Commerciale Italiana Csoport vásárolt meg több más részvénycsomaggal együtt. A későbbi felvásárlásokat, fúziókat és tulajdonos-változásokat követően, 2007 januárjában a CIB akkori anyabankja, a Banca Intesa és a harmadik legnagyobb olasz bank, a Sanpaolo IMI fúziója révén – Intesa Sanpaolo S.p.A. néven – létrejött Olaszország legnagyobb bankcsoportja. Az anyaintézmények példáját követve, 2008. január 1-jével a CIB Bank és az Inter-Európa Bank is egyesítette erejét, CIB Bank Zrt. néven.

 

Ha Önnek észrevétele, panasza vagy olyan tapasztalata van a bakkal kapcsolatosan amit megosztana másokkal, vagy akár direkt módon felvenné a kapcsolatot a céggel egy esetleges reklamáció vagy az ügyfélszolgálatra tartozó észrevétellel kapcsolatosan, akkor keressen minket! Kommenteljen, jelezzen, írjon bejegyzést a Panaszok.com weboldalra hogy segíthessünk!