CCC
panaszok-CCC  - Logo

CCC

Panaszok
16
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.04.02 10:28
Üdvözlöm! Ez év 03.08-án vásároltam a siófoki üzletükben egy lasocki női cipőt.a cipő a körülmények miatt(2 hete nem járok dolgozni, előtte az időjárás)kb 3x volt a lábamon.a jobb lábasnál elfeslődött.....eddig minden cipőm, csizmán ebből a márkából került ki, így még nem jártam.Blokk megvan.Kérem ügyem megvizsgálását .Üdvözlettel:Jakab Anita Siófok 2020.04.02

  2020.03.02 15:11
2019.08.25-én rendeltem 3 db cipőt 27.979Ft-ért előreutalással, amik nem jöttek meg. Többszöri megkeresésre azt írták hogy vissza utalják az árat,de azóta sem érkezett meg az utalás. Kérem szíveskedjenek utánna nézni!

  2020.02.25 09:51
Sorjázatlan a fűző szára. A cég egyébként korrekt volt, mert amikor erre felhívtam a figyelmüket, azonnal visszaadták a pénzt, és új cipőt is felajánlottak olcsóbban, de azért kellemetlen.

CCC Márkáról

A CCC Közép-Európa legnagyobb cipőkereskedelmi vállalata, és Európa legnagyobb lábbeli gyártója. A vállalat éves szinten közel hatezer féle modellt gyárt le, amelyből 50 millió párt adnak el. A céget 1999-ben alapították, a lengyelországi Polkowice-ben. A vállalat ezután fokozatosan bővült a lengyel piacon, majd szerte Európában. Jelenleg 19 országban közel ezer üzletet működtet, többek között Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Litvániában, Oroszországban, Ukrajnában, Bulgáriában, Szerbiában, Ausztriában és Németországban. Az üzlethálózat 2012-ben nyitotta meg első üzletét Magyarországon. A szaküzletek mellett a vásárlók a webshop-on keresztül is vásárolhatnak.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet, illetve a webshop működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.