Cafe Frei
panaszok-Cafe Frei - Logo

Cafe Frei

Panaszok
11
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.12.27 13:54
Etele plaza Frei cafe csapata kritikan aluli: - 650 Ftos teaert 1000 forinttal fizettem, majd a Pénztáros visszajaro nelkul kozolte hogy rendben vagyunk es kerte a kovetkezo embert a sorban. - iszonyatosan udvariatlanak voltak az elejetol kezdve - az asztalok kivetel nelkul koszosak, etelmaradek mindenhol. - rakerdrztunk a sutemenyekre mivel nem volt kiirva hogy mi micsoda 13:30kor es kozoltek hogy meg jegesek es nem adhatjak ki mikor egy masik vendeg mar vasarolt egyet es az egyik asztalnal falatozta Nem ajanlom ezt a kavezot ha jo napot szeretne!!!

  2021.12.19 14:49
2021.12.17-én 19 óra körül vásároltam 2 csomag kávét Budapesten a Nyugati téren lévő kávéházukban. A kávét ledaráltattam, mivel, akinek ajándékba szánta így szereti. Olyan feltépett csomagolásban kaptam meg, ami így nem adható ajándékba. Az egyiket vissza se zárták, amikor jeleztem, hogy ez nekem probléma, akkor megvonták a vállukat és azt mondták. "sajnálom". Láthatóan csak azt sajnálta, hogy itt kell dolgoznia. És semmi megoldást nem ajánlottak fel. Így lett két csomag kávém, amit nem tudok ajándékba adni. Korábban is vásároltam, így itt, eddig soha nem volt ezzel probléma és az udvariassággal sem. Most mindkét eladó minősíthetetlenül viselkedett, pedig nem voltak sokan. Kis ügynek tűnhet, de nekem nagy bosszúságot okozott. Szerettem eddig, hogy a kávéjuknak a csomagolása is jókedvre derít. Én elvesztettem a márkában a bizalmamat.

  2021.10.16 10:16
Magas fokon felháborító a Kecskeméti Malomban működtetett kávézó személyzetének hozzáállása. KB este negyed 7-kor érkeztünk meg, el foglaltuk a helyünket közvetlenül a pult előtt, és 8 perc múlva rendelni szerettünk volna. A válasz az volt,, hogy nem szolgálnak ki bennünket, csak elvitelre, ugyanis 7-kor zárnak. Miután megjegyeztük, hogy még nincs 7 óra, közölték velünk kissé sem kedvesen, h nélkülünk is lesz elég dolguk még zárásig. A csoportunkban 2 vendéglátós személy volt, akiket borzalmasan felháborító, h amikor leültünk, erre a személyzet nem hívta fel a figyelmet, és ezt követően még flegma, és kioktató válasszal illettek minket! Tehát du 6 után senki ne akarjon nyugodtan beülve a kávézóban meginni egy kávét.

  2021.09.19 14:37
Nem panasszal fordulok Önökhöz, csak szeretnék választ kapni arra, hogy a Brandys és a Bonbon kávék tartalmaznak e alkoholt és ha igen akkor az a főzés folyamán eltávozik e a kávéból. Ez azért fontos számomra, mert az alkoholra alergiás vagyok. Sajnos az üzletekben nem kaptam egyértelmü választ. Mindenhol mást mondtak. Előre is köszönöm a válaszukat. Lázinné

  2021.08.23 08:38
2021.augusztus 22.-én a pécsi Árkádban lévő üzleben sokkolt a kávéház minőségromlása. A full savanyú és vendégriasztó kiszolgálók után az első ledöbbenést az okozta, hogy 20.000-essel szinte kinéztek, mert nem tudtak visszaadni, igy szó szerint lekezelő es minösíthetettlen volt a kiszolgálás. A rendelt desszert, hát hogy is mondjam egy fél meg egy normál méret, a kávé helyett meg egy tejszinhabos jégkockával telitett pohár viz volt. A kiszolgáló haja belógott a desszertekre ahogy a hűtőpultból kivette, egyfolytában a hajukat piszkálják kiszolgálás közben!! Brrr.. igy kiszolgálni?? Vegyük már elő a vendéglátói kézikönyvet, mert ha mégegyszer betérek, tuti kirakom a savanyú kiszolgálás előtt tanulmányozásra!! Eddig szerettük a finom kávéikat, de ez megadta a löketet, hogy ezért a szinvonalért ennyit soha többet!!!!

Cafe Frei Márkáról

Frei Tamás életében állandó volt, a kávéhoz való végtelen vonzalma és a késztetés, hogy átadja másoknak is azt, amit tud róla. Kávézója abszolút nem átlagos: a szokásosnak mondható olasz kávémenü helyett a világ 6 kávékonyhájának kínálatát vonultatja fel. Saját üzemükben frissen pörkölt ültetvény-kávékból főzik a kávékat kávéházaikban. Az íz-élményt az teszi utánozhatatlanná, hogy 100%-os, kézzel szedett és az ültetvényeken többször átválogatott arabica kávékat szolgálják fel. Kávéikat keverőmesterük és kávé-séfjeik receptjei alapján készítik, az olaszos "kávékonyha" mellett az arab, a karibi, és a kelet-ázsiai kávékészítés legfinomabb kreációit is felvonultatva. Süteményeik, kenyereik, teáik mind "eredetiek", nemcsak hasonlítanak a világ kedvenc termékeire, hanem ezek valóban igaziak is. Franciaországtól kezdve, Olaszországon át egészen Ausztráliáig válogatták ki az ízeket és hozták el őket Magyarországra sütemény, kávé vagy épp tea "formájában".

A Panaszok.com segítségével a Cafe Frei felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már önnel is, hogy hibás terméket vásárolt vagy nem nyerte el az ön személyes tetszését. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.