Cafe Frei
panaszok-Cafe Frei - Logo

Cafe Frei

Panaszok
5
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.07 13:11
A kiszolgálás nem volt túl kedves úgy éreztem, mintha ok nélkül lenne rám mérges a hölgy. Nem szokott ezzel probléma lenni, de ma elég rosszkedvében lehetett, mert elfelejtett köszönni, mosolyogni sem mosolygott és hang nélkül szolgált ki.

  2019.05.06 13:07
Nagyon szeretünk a barátaimmal ide járni kávézni, a kiszolgálás is megfelelő, de sajnálom, hogy ilyen kevés a kiegészítő termék. Ez alatt értem mondjuk a szendvicseket vagy édességeket. A vizet is felajánlhatnák a kávé melle.

  2019.05.03 12:53
Nagyon szépen megcsinálják és minőségi a kávé, de amikor megrendeled és adják a számlát csak úgy pislogsz. Nagyon elszálltak az árakkal, brutális ára van egy kávénak, egyáltalán nem magyar pénztárcának való.

  2019.05.02 16:53
A kávé különleges pont amilyet vártam. Viszont a pultos lánynak gondolom rossz napja volt, mert elég ellenszenvesen viselkedett velem. Nem tudom talán én nem voltam szimpatikus neki, de nem nézett rám egész rendelés alatt.

Cafe Frei Márkáról

Frei Tamás életében állandó volt, a kávéhoz való végtelen vonzalma és a késztetés, hogy átadja másoknak is azt, amit tud róla. Kávézója abszolút nem átlagos: a szokásosnak mondható olasz kávémenü helyett a világ 6 kávékonyhájának kínálatát vonultatja fel. Saját üzemükben frissen pörkölt ültetvény-kávékból főzik a kávékat kávéházaikban. Az íz-élményt az teszi utánozhatatlanná, hogy 100%-os, kézzel szedett és az ültetvényeken többször átválogatott arabica kávékat szolgálják fel. Kávéikat keverőmesterük és kávé-séfjeik receptjei alapján készítik, az olaszos "kávékonyha" mellett az arab, a karibi, és a kelet-ázsiai kávékészítés legfinomabb kreációit is felvonultatva. Süteményeik, kenyereik, teáik mind "eredetiek", nemcsak hasonlítanak a világ kedvenc termékeire, hanem ezek valóban igaziak is. Franciaországtól kezdve, Olaszországon át egészen Ausztráliáig válogatták ki az ízeket és hozták el őket Magyarországra sütemény, kávé vagy épp tea "formájában".

A Panaszok.com segítségével a Cafe Frei felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már önnel is, hogy hibás terméket vásárolt vagy nem nyerte el az ön személyes tetszését. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.