Cafe De Paris
panaszok-Cafe De Paris  - Logo

Cafe De Paris

Panaszok
9
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%
  2019.05.15 17:35
Három barátommal ültünk be iszogatni, mert kellemes a légkör és jó helyen van. Picit borsosak az árak, de a hely miatt érthető. Viszont fizetéskor egy kicsit bebandzsítottam. Tudom, hogy eleget ittunk, de fejenként 4 kört számoltunk és ide fel volt ütve még plusz 2 ital. Próbálta elmagyarázni a pincér hölgy, hogy mikor ittuk, azt a két italt, de elvi képtelenség, mert minden alkalommal egyszerre rendeltünk 3-an. Persze az arcára kiült a szégyen érzés.

  2019.05.07 13:10
Bunkók voltak a kiszolgálással és nagyon drága ez a hely, elképesztő. Értem, hogy a város közepében, de azért ez pofátlanság. Közel 3000ft egy hamburger és rászámolják a szervizdíjat. Nevetséges.

  2019.05.06 13:04
Régen szerettem ezt a helyet annak ellenére is, hogy méreg drága. De azóta vagy a pincérek untak bele a dolgukba vagy tulaj váltás volt, de elég figyelmetlenek, sokat tévesztenek és a lelkesedés is eltűnt. Régen volt egy fiatal magas srác nagyon jó pofa volt, már ő sincs itt.

  2019.05.03 12:51
Lehet, hogy mi ültünk túl kintre, de alig akartak minket észre venni, pedig a kis fehér kutyám sem volt túl átlátszó. Az árak magasak, de érthető a környék miatt, viszont elfogadhatatlan, hogy ember ott ül 15 percig és senki rá sem köszön.

Cafe De Paris Márkáról

A belváros szívében, a gyönyörű és romantikus Vörösmarty téren, annak is a legcsillogóbb ékkövében, az üvegpalotában foglal helyet a Cafe de Paris kávézó & Coctail bar. Legyen szó arról, hogy a barátaiddal töltenél el egy kis időt egy kellemes környezetben vagy innál egy remek koktélt náluk garantáltan megtalálod ezt. Kikapcsolódás és remek bulik várnak ebben a rohanó világban. A Panaszok.com segítségével a Cafe De Paris felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.