C&A
panaszok-C&A - Logo

C&A

Panaszok
11
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.22 08:47
Tisztelt Cím! Egy olyan problémával szeretnék fordulni Önökhöz, miszerint a tavalyi év őszén vásároltam egy Clokhouse típusú, szürke szövet kabátot az egyik üzletükben. Nagyjából a 3. felvétel után elkezdett göbösödni az anyaga. Ezután rövid időn belül bolytalanítani kellett minden felvétel előtt, annyira igénytelenül kezdett kinézni. Őszintén szólva nagyon csalódott vagyok, mert több mint 10.000 ft volt. Azt gondolná az ember, hogy legalább egy szezont végig lehet viselni gond nélkül. Sajnos a számlám nincs már meg, így gondolom nincs mód semmi féle kompenzációra. Ezért csupán jelezni szeretném, hogy az ilyen minőségű anyagból készült terméket jóval olcsóbban kellene árusítani, akkor lehetne sejteni, hogy ne várjunk sokat tőle.

  2019.12.22 13:28
Az utóbbi időben, sajnos THE BASICS típusú felsőkből ( kb 2500 Ft értékú) nagyon kevés típust lehet találni. Örülnénk, ha bővítenék a választékot, ezekből a jó fajta felsőkből.

  2019.12.20 11:58
2019.11.28-án rendeltem a C&A weboldalán egy kabátot. Csak úgy tudtam rendeni, hogy ki kellett előre fizetni. A weboldali infók szerint a szállítási idő 6-8 nap (nem derül ki, hogy ez nap vagy munkanap!!.) A megadott e-mail cím nem működik, a megadott telefonszámon többszöri próbálkozás után angol nyelvű üf. szolgálat válaszol. A magyarországi központ nem tud segíteni, a webáruházat Németországból üzemeltetik. Kidobott pénz, nincs áru, nincs panaszkezelési lehetőség. 

  2019.05.08 18:19
Az akciós ruhákat nézve megtetszett 1 blúz. Elvittem felpróbálni. A címkén az új akciós ár volt ráragasztva úgy, hogy a régi árat ne lehessen látni. Lehúztam a a ragasztott új áras címkét, és alatta a régi ár volt. Ugyanannyi volt a régi ára, mint az akciós. Mi akar ez most lenni? A vásárlók becsapása? Mert nekem nagyon úgy tűnik.

C&A Márkáról

A családi tulajdonban álló C&A generációk óta  fontos szerepet tölt be a megfizethető, de modern  stílusú és a legújabb divatot képviselő ruházat értékesítésében. Igyekeznek megismerni és kielégíteni vásárlóik tényleges igényeit, illetve fenntarthatóbb üzleti gyakorlatokat kifejleszteni. A hagyomány akkor a legjobb, ha folyamatosan megújul, ezért a C&A manapság a tudás és az eredmények iránti lelkesedését arra fordítja, hogy gondosan és kreatívan gondolkodva elültesse a holnap magjait. Az embert és a Földet helyezzük az első helyre, ezáltal a divatvilágot tovább vezetjük előre, a jövő felé. A divat mindig változik, de ami változatlan marad, az a C&A elkötelezettsége az inspiráló, fenntartható módon előállított stílus iránt- az egész család számára, a legjobb minőségben, és tisztességes áron. 10 márkájuk illeszkedik minden élethelyzethez, és biztosítja, hogy vásárlóik minden élethelyzetben megfelelően tudjanak öltözködni. A mindennapi élet gazdagsága, szépsége és energiája inspirálja őket. Kollekcióikat folyamatosan megújítják és fejlesztik, hogy illeszkedjenek vásárlóik színes, változatos és dinamikus életéhez, hogy ezt az életet ünnepelhessék, és hogy inspirációt adjanak vásárlóik számára.


A Panaszok.com segítségével a C&A felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már önnel is, hogy hibás terméket vásárolt vagy a garancia lejárta után ment tönkre. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.