C&A
panaszok-C&A - Logo

C&A

Panaszok
14
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.09.15 04:48
2022.08.27.-én, (11 óra 17 perc) az Allee C&A-ban vásároltam egy akciós szoknyát, (2.995 Ft + papír táska 60 Ft= 3.055 Ft) Bankkártyával szerettem volna kiegyenlíteni a 3.055 Ft.-os számlát, de a gép, a pénztáros hölgy szerint, elsőre nem érzékelte a kártyámat.Szólt, hogy próbáljam meg még egyszer, de nem működött. (szerinte) Végül elkérte tőlem a kártyát és ő húzta le. Neki sikerült, de megjegyezte, hogy jelentsem be a banknál, hogy az érzékelő kódom nem megfelelő. Sajnos, csak most vettem észre (a banki értesítőt kézhez véve) hogy a kártyám érzékelője nagyon is jól működött, Az eladó hölgy, szándékosan, vagy véletlenül,(már sosem derül ki), de még egyszer számlázta a szoknyát, most már a papírzacskó nélkül,"csak" 2995 Ft.-ot amit a gép11óra 22 perckor vett le a kártyámról. A nehézkes fizetéssel kapcsolatban mindvégig volt egy hátsó gondolatom, ezért meg is kérdeztem, hogy a sok próbálkozás nem eredményez majd kétszeri számlázást? A pénztáros hölgy zavartan csak annyit mondott, nem, az nem fordulhat elő, mert ő megnézte, hogy csak egyszer emelte le az összeget. Hát nem jól nézte meg, mert kétszer emelte le!Tudom, hogy pénztártól való távozás után nincs helye ilyen fajta reklamációnak, pláne, hogy már a blokkom sincs meg! De! Sajnos úgy tűnik, 80 évet is kevés volt megélnem ahhoz, hogy rájöjjek, még egy ilyen exkluzív üzletben is előfordul tévedés a vevő kárára!Éppen emiatt is nagyon nehezen tudok napirendre térni a történtek felett, ráadásul kisnyugdíjas lévén, nekem minden forint számít, pláne, ha jogtalanul veszik el tőlem.

  2021.11.07 10:25
2021. november 04-én az ÁRKÁD bevásárló központban vásároltam a C&A üzletében. Eladói segítséget kértem, amelyet a hölgy elutasított, mivel ő pénztáros, így az az áru van amit kiválasztottam. Kértem, hogy segítsen, hiszen ő szakember. Karba font kézzel, flegma hangnemben újra elutasított, majd kelletlenül odavezetett az árukhoz. Míg a pénztárnál vártam, láttam hogy továbbra is a vevőtérben lődörög, (nem túlzás) egyetlen vásárló sem volt. A pénztárnál kértem a Vásárlók könyvét, amelyet nem láttam kifüggesztve. Csak egy vezető adhatja át. Ez volt a válasz. Az eladó engem megelőzve fennhangon elmondta az ő verzióját, engem szóhoz sem hagyott jutni. Végül nem kaptam meg a Vásárlói könyvet, mert az eladó hölgy nem engedte. A végén négy eladó vett körül, egyikük az eladó hölgyet biztosította a lojalitásáról. Számomra rendkívül kellemetlen volt ez a hangos színjáték, a pénztárnál állók kénytelenek voltak végignézni. Az eladó kötelezni akart a videó felvétel megtekintésére, amely énszerintem pontosan azt bizonyítja, hogy flegma metakommunikációval elutasította a segítséget. Korábban mindig megelégedettségemre szolgált a vásárlás itt, bár soha nem kellett segítséget kérnem. Bízva ügyem pozitív kivizsgálásába. Üdvözlettel: V. Judit

  2021.02.14 12:11
C&A KÖKI KFT. áruházban vásároltam 2021. 02. 13-án, netbank, és készpénzes fizetéssel. Jeleztem Önöknek, hogy a 2x fizettem, ezért reklamációmmal ma, 14-én megkeresem az üzletet. Korrekt, tisztességes ügyintézéssel készpénzben visszakaptam a túlfizetést, bejelentésem visszavonom. Köszönöm szépen az eladók udvarias hozzáállását, és a gyors ügyintézést. Tisztelettel: É. Zsuzsa

  2020.01.22 08:47
Tisztelt Cím! Egy olyan problémával szeretnék fordulni Önökhöz, miszerint a tavalyi év őszén vásároltam egy Clokhouse típusú, szürke szövet kabátot az egyik üzletükben. Nagyjából a 3. felvétel után elkezdett göbösödni az anyaga. Ezután rövid időn belül bolytalanítani kellett minden felvétel előtt, annyira igénytelenül kezdett kinézni. Őszintén szólva nagyon csalódott vagyok, mert több mint 10.000 ft volt. Azt gondolná az ember, hogy legalább egy szezont végig lehet viselni gond nélkül. Sajnos a számlám nincs már meg, így gondolom nincs mód semmi féle kompenzációra. Ezért csupán jelezni szeretném, hogy az ilyen minőségű anyagból készült terméket jóval olcsóbban kellene árusítani, akkor lehetne sejteni, hogy ne várjunk sokat tőle.

  2019.12.22 13:28
Az utóbbi időben, sajnos THE BASICS típusú felsőkből ( kb 2500 Ft értékú) nagyon kevés típust lehet találni. Örülnénk, ha bővítenék a választékot, ezekből a jó fajta felsőkből.

C&A Márkáról

A családi tulajdonban álló C&A generációk óta  fontos szerepet tölt be a megfizethető, de modern  stílusú és a legújabb divatot képviselő ruházat értékesítésében. Igyekeznek megismerni és kielégíteni vásárlóik tényleges igényeit, illetve fenntarthatóbb üzleti gyakorlatokat kifejleszteni. A hagyomány akkor a legjobb, ha folyamatosan megújul, ezért a C&A manapság a tudás és az eredmények iránti lelkesedését arra fordítja, hogy gondosan és kreatívan gondolkodva elültesse a holnap magjait. Az embert és a Földet helyezzük az első helyre, ezáltal a divatvilágot tovább vezetjük előre, a jövő felé. A divat mindig változik, de ami változatlan marad, az a C&A elkötelezettsége az inspiráló, fenntartható módon előállított stílus iránt- az egész család számára, a legjobb minőségben, és tisztességes áron. 10 márkájuk illeszkedik minden élethelyzethez, és biztosítja, hogy vásárlóik minden élethelyzetben megfelelően tudjanak öltözködni. A mindennapi élet gazdagsága, szépsége és energiája inspirálja őket. Kollekcióikat folyamatosan megújítják és fejlesztik, hogy illeszkedjenek vásárlóik színes, változatos és dinamikus életéhez, hogy ezt az életet ünnepelhessék, és hogy inspirációt adjanak vásárlóik számára.


A Panaszok.com segítségével a C&A felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már önnel is, hogy hibás terméket vásárolt vagy a garancia lejárta után ment tönkre. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.