Burger King
panaszok-Burger King - Logo

Burger King

Panaszok
30
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.09.24 13:05
2022.09.24 rendeltem egy King Jr™ Sajtburger menüt egy Chili Cheese Burger, és egy Nuggets Burger. Sajnos a Nuggets Burgel nem volt a csomagba. Felhívtam a Budaörsi Burger Kinget azt mondták h akinél rendeltem náluk kell panaszt tennem. Kérdem én ha egyszer ők nem rakták a csomagba , nem nekik kéne kárpótolni?

  2022.07.07 13:39
Férjem 2022.07.06-án délben Budapest Oktogonon található éttermükben vásárolt sajtos whopper-től súlyos ételmérgezést kapott, jelenleg is kezelés alatt áll. Kérnénk az ügy kivizsgálását, mert valószínűleg súlyos hanyagság történt, megfelelően tárolt és kezelt élelmiszereknél ez nem fordulhatott volna elő.

  2022.06.10 11:07
Tisztelt Címzett! A Füredi téri Lakásszövetkezet ügyvezető elnökeként írok Önöknek. Épületünk mellett, a 1144 Bp. ker.Csertő u. 24. sz. alatt található üzletükből a lakók számára elviselhetetlen olaj és ételszag áramlik ki. A lakók mindennapi életét megkeseríti mivel nem lehet a lakásokat megfelelően szellőztetni, mert a szellőztetések alkalmával erős olaj és ételszag áramlik be a lakásokba. Most főleg a meleg idő beköszöntével a lakások szellőztetése és hűtése miatt az ablakok általában folyamatos jelleggel nyitva vannak és ezért állandó jellegű a kellemetlen szagok jelenléte. Felkérjük Önöket, hogy azonnali hatállyal intézkedjenek a szagok megszüntetésének ügyében. Tisztelettel: R. Csilla ügyvezető elnök

  2022.05.20 09:01
Tisztelt Hölgyem/Uram! Szeretnék panaszt tenni az önök Csertő utcai üzletére. Már maga a BK ittléte is zavaró, ugyanis egyrészt már az építés során rengeteg parkolóhelyet elvettek az itt lakóktól, ráadásul amikor az utcára kilép az ember, a levegőben terjengő ételszag miatt pillanatok alatt az ember ruházata átveszi a szagokat. Nem elhanyagolható tény a környéken megjelent tetemes mennyiségű BK-s szemét - ami közvetlenül nem az önök hibája, de ha az étterem nem lenne itt, akkor ez sem így lenne. De mindennek tetejében az elmúlt két éjszaka is zajos karbantartási munkákat végeztek az étterem tetején, amire - a társasház levelező csoportja szerint - nagyon sok lakó felébredt. Jelzem, hogy az étterem mellett közvetlenül két, egyenként 240 lakásos társasház áll, valamint egy nyugdíjasotthon, egy amúgy igen csendes, nyyugodt környéken, ezért az ilyen jelllegű zajok nem simulnak bele a környzeti zajokba, ezáltal akár több száz ember éjszakai pihenését zavarják meg ezzel. Láttuk hogy az éjszaka már a rendőrség is járt önöknél, azonban önök tudatosan, a hatályos jogszabályi környzet megszegésével folytatták a zajos munkálatokat. Kérem a jövőben a békés együttélés érdekében tartózkodjanak a hasonló tevékenységektől! T. Sándor

  2022.01.25 20:17
Tisztelt Csertő utcai Burger King vezetőség! Az újonnan megépült 1144 Budapest Csertő u. 24 cím alatt található éttermükről lenne szó. Ha már heves lakossági tiltakozás ellenére idejöttek - megépültek, szépen üzembe helyezték a hamburgereket és elkezdtek működni - mi, lakók nagyon örülnénk, ha eggyel halkabban tudnák folytatni a működésüket. Főleg éjszaka, de nappal, illetve az esti órákban is – az 5 percenkénti cigi-szünet Burger Kingben dolgozó kollegáik részéről, kijönnek, hangosan beszélgetnek, pakolásznak, dohányoznak, éjszaka még üvöltöznek is - már kimerít minden tűréshatárt. Sokszor még a csukott ablaknál is lehet érteni mit, mondanak – most hadd ne idézzem vissza a sok csúnya szót, ami olykor elhangzik – de higgye el felhallatszódik az emeletre. A csendháborítás kategóriáját ez a legtöbb esetben már bőven kimeríti. Még csak egy hónapja nyíltak és máris probléma van Önökkel. Bízva abban, hogy egy ilyen nemű konfliktus eszkalálódásának az elkerülése érdekében célszerű a felek között, szoros együttműködéssel, konszenzusos megoldásra jutni – tehát kölcsönös egyetértésen alapuló, mindakettő félnek jó feltételekkel – ezt kellene tenni. Ebben az esetben viszont szó nincs ilyesmiről. Ugyanis Önök jöttek ide és kezdtek el ordibálni. Önöknek kell alkalmazkodni. Az alapvetően csendes és nyugodt környéken, ami ezidáig ezt a helyet jellemezte. Nem kívánjuk a zajt se éjszaka, se az esti, se a nappali órákban!! Kérem, tájékoztassa erről az érintetteket és „adja le a drótot” a kollégáinak! Ellenkező esetben feljelentés lesz a vége. Köszönjük, A lakók (Képv: T. Klára)

Burger King Márkáról

A Burger King egy amerikai gyorsétterem lánc. A vállalatot James McLamore és David Edgerton alapította 1954-ben, a Florida állambeli Miamiban. Első magyarországi éttermüket 1991 nyarán nyitották Budapesten, az Oktogonon. A márka célkitűzése, hogy elfogadható áron, gyorsan és tiszta környezetben szolgálják ki vendégeiket. Az éttermek belső és külső kialakítását világszerte egységes arculat alapján végzik- az 1970-es évek Amerikájának hangulatát igyekeznek megteremteni a szín- és képvilág felhasználásával.

 

A Panaszok.com segítségével a Burger King felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.