Burger King
panaszok-Burger King - Logo

Burger King

Panaszok
18
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.02.17 15:34
A krumpli ízetelen és az állaga rossz minőségű volt. Nem tartom megfelelőnek egy ekkora cégtől ezt a hibát. Én úgy gondolom, hogy ebben az esetben nekik kötelességük lenne kérdés nélkül kicserélni az ételemet, de ez sajnos nem történt meg.

  2020.01.24 18:29
Minap voltam a Burger Kingbe és a kiszolgálás nem volt megfelelő, mèghozzà nem is azt kaptam amit rendeltem, visszamentem reklamàlni, de nem cseréltèk ki whopper menüt, màsik helyen mindig kicserélik ha hibàznak. Valamit illene ilyenkor felajánlani a 30 perc várakozási idő miatt is .

  2019.12.31 13:28
Minap ebédeltünk a Burger Kingben. A plakáton ajánlott dupla baconos king burger közepes kólával, kis burgonyával plusz 1db capuccino 5460 forintra sikerült beárazni. Ha a burgerek különleges buciban vagy hússal illetve extra sok beltartalommal, méretben lennének kialakítva nem is lett volna problémám. De konkrétan a whopper méretében volt 4db baconnal 2db hússal és semmi zöldség vagy plusz kiegészítő. Számomra ez elfogadhatatlan. Konkrétan egy rendes kézműves óriás burger plusz burgonya árban kaptunk 1db gyári enyhén műanyagos burgert zöldségek nélkül némi üdítővel. Soha többet nem megyek a King-be.

  2019.12.15 12:13
Mindig hiányzik valami a kért elviteles ételből. Az Újpesti burgerben mindig hiányzik vagy a krumpli vagy kisebb menüt adnak holott nagyobbat fizettem. Természetesen volt, hogy visszamentem, de tegnap pl itthon derült ki.

  2019.12.15 12:08
Nem az első alkalom, hogy az Újpesti burger king alkalmazottja elfelejt, kifelejt valamit az elviteles ételből. Nincs mindig időm helyem megnézni mi marad ki. Tegnap pl sült krumpli hiányzott és nagy menüt fizettem kis menüt kaptam sült krumpli nélkül... Itthon derült ki...

  2019.06.16 21:20
2019-06-16, nagyjából 20:30 kor voltam az újbuda centerben lévő Burger kingben. A teraszon, ahol dohányozni tilos, 2 Burger King alkalmazott lelkiismeretfurdalás nélkül rágyújtott, miközben párommal vacsoráztunk, közben csatlakozott hozzájuk par barátjuk is. Amikor szóvá tettem, egy vállvonással elintézték, még csak válaszra sem méltattak, dohányoztak tovább. később csatlakozott hozzájuk egy harmadik kolleginájuk is. Kritikán aluli viselkedés egy vendéglátóipari egységben, nagyon nem javaslom senkinek.

Burger King Márkáról

A Burger King egy amerikai gyorsétterem lánc. A vállalatot James McLamore és David Edgerton alapította 1954-ben, a Florida állambeli Miamiban. Első magyarországi éttermüket 1991 nyarán nyitották Budapesten, az Oktogonon. A márka célkitűzése, hogy elfogadható áron, gyorsan és tiszta környezetben szolgálják ki vendégeiket. Az éttermek belső és külső kialakítását világszerte egységes arculat alapján végzik- az 1970-es évek Amerikájának hangulatát igyekeznek megteremteni a szín- és képvilág felhasználásával.

 

A Panaszok.com segítségével a Burger King felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.