Borakadémia
panaszok-Borakadémia - Logo

Borakadémia

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

  2021.06.23 19:57
Senki ne dőljön be nekik!!! Nekem konkrétan a tanfolyam díja bánja (azóta jogi úton keresek orvoslatot erre). Két hónapja jelentkeztem egy olyan tanfolyamra, amit azóta már 2x is meg tudtak volna tartani. Amikor jelentkeztem, küldtek egy emailt hogy fizessem be a díjat, mert addig semmis a jelentkezésem. Ezt még aznap megtettem. Azóta sem telefonon (17x hívtam őket), sem emailben (2 email címükre küldtem 6 emailt) nem tudom elérni őket. Feljelentést tettem.

  2020.08.03 21:05
Sommelier online középfok: A tanfolyamot fél nappal lerövidítették. Nem adják ki az oklevelet, több hete nincs hír az online vizsga eredményéről. Nem válaszolnak emailre. Nem lehet őket elérni. Nem pontozhatóak az interneten. Nem azt tanultuk, ami a vizsgában volt. Két kérdés hibás válasszal szerepelt a vizsga során. Konkrétan nagy ívből tesznek a hallgatók igényeire, miután fizettek.