Bonprix
panaszok-Bonprix - Logo

Bonprix

Panaszok
8
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.05.14 11:06
Tisztelt Bonprix! Április 9-én rendeltem egy táskát, amelyet a kialakult helyzet miatt ma először (05/14) volt alkalmam használni. A pàntok olyan silány minőségűek, hogy a legelső használatnál leszakadt mind a kettő. Kérem, vizsgálják ki a terméket illetve szeretném visszaigényelni a pénzemet.

  2020.03.21 22:37
Rendeltem egy terméket a bonprix-nél, előreutalással. Próbáltam utána járni hol tart a csomagom, de a fiókom azt jelezte a Rendelések történeténél, hogy nincs megjeleníthető elem. (?) Válaszuk az volt, érkezési határidő 4-7 munkanap. Mikor letelt a 7. Folyamatosan hivogattam őket, hosszú zenék után mindig azt mondták foglaltak a kollegák. Végül újra írtam nekik, azt is hozzáfűztem ha nem kapom meg kérném az összeg visszautalását. Erre az volt a válasz: Rendelését nem tudjuk törölni. A következő héten megérkezik önhöz Semmi elnézést vagy valami, és tudtommal ha határidőn túl vannak visszaigényelhető a kifizetett összeg.. Rendeléstől számítva 2 hétre jött meg a csomag..