BigSale Online Kft.
panaszok-BigSale Online Kft. - Logo

BigSale Online...

Panaszok
4
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.02.12 10:55
Rendeltem Önöknél 3 db 6 funkciós TURBO FRYER légkeveréses, szagmentes, meleg levegős sütőt, utánvétes átvétellel, 14.840.-Ft-os bruttó áron, összesen 44.520.-Ft értékben. A futártól való átvétel után a csomag felbontásakor tapasztaltam, hogy a csomagban csak 1 db eszköz található, több el sem fért volna a csomagolásban. Miután a bontatlan - egyébként külsőleg sérülésmentes - csomagolásban a méretek miatt nem tudhattam, hogy hány darab készülék van, ezért azt átvettem. Jelen állapot szerint Önök 2 db készüléket nem szállítottak le részemre, kérem annak pótlólagos szállítását, vagy a 2 db készülék árának visszatérítését 29.680.-Ft értékben. Várom szíves válaszukat.

  2020.11.01 09:40
Az elektromos seprűt feltöltöttem.majd használni kezdtem volna ,de nem működött.A reklamációt megtettem.kérték a számla másolatot,azazonosító számot.A megadott e-mail cím nem fogadja a küldeményemet.2020.10.29-én GLSfutárral elküldtem a számlán lévő címre.

  2020.09.03 08:31
Tisztelt CÍm Vásároltam önöktől egy radar érzékelő kamerát amit a futár szolgálat el is hozott. Kipróbáltam de nem működik nem reagál semmire, használhatatlan.Az email címemen )keresztül el is küldtem önöknek a számlát a kamera dobozát és a csomagolást is beazonosítás ként. Az a kérésem, hogy kérném vissza a vételárat így nem szeretném megtartani az eszközt. Hová tudom vissza küldeni. Várom megtisztelő válaszukat:.