Best Byte
panaszok-Best Byte - Logo

Best Byte

Panaszok
9
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.24 13:00
Ez most nem volt annyira bravúros vásárlás. Másfél éve vettünk egy LG tévét a BestByte-ban 130000 Ft-ért, ami elromlott. Garanciát elővettük és 1 év volt rá. Elvittük szerelőhöz, aki azt mondta, szétszedte és egy matrica volt rá ragasztva, ami azt jelenti, hogy ez egy felújított tv. Erről nekünk vásárláskor senki nem szólt.

  2019.05.18 15:06
Szerettem volna venni egy gépházat önöknél. Mivel viszonylag messze lakom, gondoltam először megnézem a neten, hogy milyenek vannak. Örömmel láttam, hogy rengetegféle. Aztán már kicsit furcsa is volt, hogy mindegyik raktáron van. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a raktáron van, az kb. azt jelenti, hogy meg tudják venni a nagykerben és elhozzák az üzletbe, tehát most nincsen ott. Semmi gond, gondoltam majd telefonon. Ez sem jött be, senki nem vette fel, majd jött a géphang: "...pillanatnyilag nem kapcsolható..." A legnagyobb tisztelettel kérdezném, hogy ez most komoly? Én pedig csak a jéghegy csúcsa vagyok, aki le is írta, de hányan lehetnek még így? Mondanám, hogy sok sikert, de nem lenne őszinte, mert így nem fog menni.

Best Byte Márkáról

2012 szeptemberében megnyitott a BestByte üzlethálózat első két, prémium kategóriás BestByte Plus üzlete Budapesten. A kis műszaki üzletek laza szövetsége néhány év alatt az egyik leginnovatívabb és legmodernebb hálózattá fejlődött az országban a Ramiris Europe Kft. gondoskodása mellett. Az áruházak modern, személyre szabott szolgáltatási körükkel, tanácsadási színvonalukkal emelkednek ki a jelenlegi műszaki üzletek közül. Ezt a színvonalat az ország 100 pontján és az online áruházukban is szem előtt tartják, hogy megfelelően szolgálják ki a vásárlói igényeket. Üzleteikben notebook, tablet, TV, számítástechnika, fotó, háztartásieszközök és kiegészítők széles választékával, professzionális notebook szakszervizzel várják az ügyfeleket. 

Elromlott, nem tetszik, nem jó arra amire szánta, kicserélné? Biztosan Ön is járt már hasonlóan műszaki cikkekkel. A panaszok.com segítségével a BestByte felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Írjon hozzászólást a panaszok.com-ra, itt minden ügyfélnek lehetőséget adunk a véleménye kifejtésére.