Bershka
panaszok-Bershka - Logo

Bershka

Panaszok
17
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.07.07 17:31
Rendeltem a Bershka oldaláról. A  termék kép alatti leírásában az állt, hogy hófehér és nem átlátszó, de egy elefántcsont fehér színűt kaptam, ami átlátszó volt. A ruha anyagáról is más leírást adtak. Azt írták, hogy nyúlós,fehér mintás póló, de nem teljesen volt nyúlós... Igaz, a méretet én rontottam el, mert S-es méretet rendeltem M-es helyett, csak azt hittem, hogy olyan anyaga lesz, ami miatt jó lett volna a kisebb méret. 

  2020.03.24 02:11
Silány minőségű nadrágot nem visszáruznak, akármennyire is egyértelmű, hogy a vásárló nem direkt és nem a saját gondatlanságából adódik a probléma a termékükkel. Egyszerűen fontos nekik az összes forint, egy árva garazst se engednek ki a markukból, de kérdem én; ez kinek lesz rossz? Egyrészt nekik, mert nem mindenki fogja ezt egy szó nélkül elviselni és van sok más ruha üzlet is, tengernyi opció áll az ember rendelkezésére ilyen téren 

  2020.01.25 10:30
Jónapot! Lassan 2 hónapja rendeltem a Bershkáról ,de sajnos későn vettem észre hogy rossz e-mail címmel így nemtudtam megerősíteni a rendelésem, de a pénzt már levonták a kártyámról. Hiába irok nekik nem reagálnak viszont a pénzt sem utalták még vissza.

Bershka Márkáról

A Bershka népszerű kiskereskedelmi ruházati márka. A spanyol Inditex csoport részeként a Bershka-t 1998-ban alapították először, mint egy üzlet és divatkoncepció a fiatal célpiac számára. Több mint 1000 üzlettel rendelkezik 71 országban, az Inditex csoport 10% -át képviseli. A Bershka termékek széles skáláját kínálja táskától a ruháig, ruházati cikkekig és kiegészítőkig. A divatos és dinamikus stílusú Bershka könnyen megtalálja azt a ruházatot, amely kiegészíti az Ön stílusát. A Bershka ruházati termékek férfiakat és nőket egyaránt szolgálnak. A Bershka üzletekben számos terméket találhat. Például kabátokat, táskákat, ruhákat, cipőket. A női ruházati termékek közé tartoznak a farmerek, pólók, ruhák, blúzok, dzsekik, rövidnadrágok, szoknyák, nadrágok és kiegészítők, például táskák, övek stb... A kiegészítők részében számos olyan termék található, amelyek segítenek stílusa tökéletesítésében, például gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, hajtűk, jelvények. A Bershka férfi termékei közé tartoznak olyan termékek, mint dzsekik, pólók, farmerek, pulóverek, rövidnadrágok. A férfi kiegészítők között vannak olyan termékek, mint övtáska, öv, kesztyű, sál, sapka, pénztárca és ékszerek. A márka cipőmodellei férfiaknak és nőknek is egyaránt kielégítő választékot nyújtanak. Például klasszikus sportcipőt, csizmát, magassarkút, szandált és papucsot. A Panaszok.com segítségével a Bershka felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.