Bershka
panaszok-Bershka - Logo

Bershka

Panaszok
16
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.24 02:11
Silány minőségű nadrágot nem visszáruznak, akármennyire is egyértelmű, hogy a vásárló nem direkt és nem a saját gondatlanságából adódik a probléma a termékükkel. Egyszerűen fontos nekik az összes forint, egy árva garazst se engednek ki a markukból, de kérdem én; ez kinek lesz rossz? Egyrészt nekik, mert nem mindenki fogja ezt egy szó nélkül elviselni és van sok más ruha üzlet is, tengernyi opció áll az ember rendelkezésére ilyen téren 

  2020.01.25 10:30
Jónapot! Lassan 2 hónapja rendeltem a Bershkáról ,de sajnos későn vettem észre hogy rossz e-mail címmel így nemtudtam megerősíteni a rendelésem, de a pénzt már levonták a kártyámról. Hiába irok nekik nem reagálnak viszont a pénzt sem utalták még vissza.

  2019.09.03 16:34
Vásároltam egy nadrágot a fiamnak. Eldobtam a blokkot. Ezzel lemondtam a minőségi...stb reklamáció lehetőségéről. De rajtahagyták a csipogót és most nem veszik le. Miért? Azt feltételezik, hogy loptam a terméket és nekem kell bizonyítani. Szerintem ez nem blokkal igazolandó reklamáció. Vettem egy terméket és nem a rendeltetésnek megfelelően adták át. Ráhelyezik a csipogót, amelynek az eltávolítása az üzlet felelőssége! Mivel lehetőség van nem megfelelően átadni az árut és az ő döntése, hogy olyan rendszert működtet, amellyel csipogás nélkül kihozható volt az áru az üzletből. Szerintem nem vagyok kötelezhető a vásárolt terméket átnézni csipogó szempontjából.

Bershka Márkáról

A Bershka népszerű kiskereskedelmi ruházati márka. A spanyol Inditex csoport részeként a Bershka-t 1998-ban alapították először, mint egy üzlet és divatkoncepció a fiatal célpiac számára. Több mint 1000 üzlettel rendelkezik 71 országban, az Inditex csoport 10% -át képviseli. A Bershka termékek széles skáláját kínálja táskától a ruháig, ruházati cikkekig és kiegészítőkig. A divatos és dinamikus stílusú Bershka könnyen megtalálja azt a ruházatot, amely kiegészíti az Ön stílusát. A Bershka ruházati termékek férfiakat és nőket egyaránt szolgálnak. A Bershka üzletekben számos terméket találhat. Például kabátokat, táskákat, ruhákat, cipőket. A női ruházati termékek közé tartoznak a farmerek, pólók, ruhák, blúzok, dzsekik, rövidnadrágok, szoknyák, nadrágok és kiegészítők, például táskák, övek stb... A kiegészítők részében számos olyan termék található, amelyek segítenek stílusa tökéletesítésében, például gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, hajtűk, jelvények. A Bershka férfi termékei közé tartoznak olyan termékek, mint dzsekik, pólók, farmerek, pulóverek, rövidnadrágok. A férfi kiegészítők között vannak olyan termékek, mint övtáska, öv, kesztyű, sál, sapka, pénztárca és ékszerek. A márka cipőmodellei férfiaknak és nőknek is egyaránt kielégítő választékot nyújtanak. Például klasszikus sportcipőt, csizmát, magassarkút, szandált és papucsot. A Panaszok.com segítségével a Bershka felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.