Bershka
panaszok-Bershka - Logo

Bershka

Panaszok
21
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.10.15 16:34
Vissza vittem a ruhámat amit pár napja vettem méretprobléma miatt és a kedves pénztáros hölgy meggyanúsított azzal, hogy én azt a ruhát hordtam és kimostam. Tegyük hozzá hogy a ruha kicsi volt és fel se tudtam venni, még ha akartam is volna. Ha pedig így lett volna akkor egyértelműen nem viszem vissza a terméket.

  2020.08.05 13:10
07.30-an vásároltam az  Bershkában 2 db bőrhatású dzsekit.Sajnos egy papirzacskoba lettek csomagolva ,mire hazaértünk Kecskemétre es kivettem őket a zacskóból, addigra a fekete teljesen befogta a vajszinűt.Megpróbáltam letörölni róla,de nem valószínű,hogy valaha is kijönne belőle.Ezutan próbáltam minden lehetséges telefonszámon/emailben elérni őket ,ahol segitséget szerettem volna kérni,de a telefont nem vették fel,az emailre nem válaszoltak.Mivel nem abban a városban élek,ahol a terméket megvásároltam,ezért szeretném ha vissza tudnám küldeni a terméket és kapnék helyette egy ugyanilyet.Természetesen a cimkét sem vettem még le róla és a blokkját is megőrizetem.Nem szeretnék egy csere miatt(ami mellekesen nem az en hibam)ujra 200km-t utazni.

  2020.08.04 20:53
2020. április végén rendeltem ruhákat a bershka.com oldalról, vendégként. Egy termék mérethibás volt, amit visszaküldtem, futár el is vitte 2020.05.11-én, de az árát - többszöri írásos megkeresésem ellenére - sem utalták vissza a mai napig.

  2020.07.07 17:31
Rendeltem a Bershka oldaláról. A  termék kép alatti leírásában az állt, hogy hófehér és nem átlátszó, de egy elefántcsont fehér színűt kaptam, ami átlátszó volt. A ruha anyagáról is más leírást adtak. Azt írták, hogy nyúlós,fehér mintás póló, de nem teljesen volt nyúlós... Igaz, a méretet én rontottam el, mert S-es méretet rendeltem M-es helyett, csak azt hittem, hogy olyan anyaga lesz, ami miatt jó lett volna a kisebb méret. 

Bershka Márkáról

A Bershka népszerű kiskereskedelmi ruházati márka. A spanyol Inditex csoport részeként a Bershka-t 1998-ban alapították először, mint egy üzlet és divatkoncepció a fiatal célpiac számára. Több mint 1000 üzlettel rendelkezik 71 országban, az Inditex csoport 10% -át képviseli. A Bershka termékek széles skáláját kínálja táskától a ruháig, ruházati cikkekig és kiegészítőkig. A divatos és dinamikus stílusú Bershka könnyen megtalálja azt a ruházatot, amely kiegészíti az Ön stílusát. A Bershka ruházati termékek férfiakat és nőket egyaránt szolgálnak. A Bershka üzletekben számos terméket találhat. Például kabátokat, táskákat, ruhákat, cipőket. A női ruházati termékek közé tartoznak a farmerek, pólók, ruhák, blúzok, dzsekik, rövidnadrágok, szoknyák, nadrágok és kiegészítők, például táskák, övek stb... A kiegészítők részében számos olyan termék található, amelyek segítenek stílusa tökéletesítésében, például gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, hajtűk, jelvények. A Bershka férfi termékei közé tartoznak olyan termékek, mint dzsekik, pólók, farmerek, pulóverek, rövidnadrágok. A férfi kiegészítők között vannak olyan termékek, mint övtáska, öv, kesztyű, sál, sapka, pénztárca és ékszerek. A márka cipőmodellei férfiaknak és nőknek is egyaránt kielégítő választékot nyújtanak. Például klasszikus sportcipőt, csizmát, magassarkút, szandált és papucsot. A Panaszok.com segítségével a Bershka felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.