Bershka
panaszok-Bershka - Logo

Bershka

Panaszok
23
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.01.16 12:14
Volt egy online rendelésem 2021.01.05-én a Berhkától, bankkártyával kifizettem, a rendelésem minden indoklás nélkül törölték és a pénzt azóta sem fizették vissza, pedig már 2X írtam emailt az ügyfélszolgálatra. Az meg külön felháborító, hogy nincs magyarországi, magyar nyelvű ügyfélszolgálatuk!!!

  2020.11.29 18:58
Kedves Feleségemmel voltunk az Árkád üzletházban lévő Bershka boltban. 10db termék volt már a kezemben, gondoltam mint minden üzletben leadom a pultnál, jelezvén hogy még nézelődünk, de ezeket szeretnénk mindenképp! Itt azt a választ kaptuk az eladótól, hogy nem tudja garantàlni a termékek örzését! 10 perccel ezutan még 10 termékkel a kezemben elindultunk a kasszához, ahol közölték, hogy nem tudták ennyi ideig az ide hozott termékek tárolását biztosítani! Felháborîtó volt az eladó hozzáállása! 6 db terméket lehet egyszerre az öltözőbe bevinni, természetesen a kasszánál fogom hagyni biztonságban a terméket, mert azokat szeretném MEGVÁSÁROLNI! Milyen eladói viselkedés ez, amikor a bolt bevételét megkárosítja azzal, hogy ily módon hátráltatja a vásárlót? A boltban eltöltött óra után nem volt kedvünk mindent újra válogatni, csak amit hírtelen megtaláltunk, azokat szedtük újra össze! Kérdem én, ha korrekt vagyok és jelzem hogy egy nagyobb összeget szeretnék ott hagyni, mert boldog a pàrom hogy nagyon sok jó terméket talált, erre így elrontják az ember vásárlási kedvét! Ilyen téren nagyon rossz tapasztalattal lettünk gazdagabbak. Nem kívánunk ebbe az üzletbe visszatérni!

  2020.10.15 16:34
Vissza vittem a ruhámat amit pár napja vettem méretprobléma miatt és a kedves pénztáros hölgy meggyanúsított azzal, hogy én azt a ruhát hordtam és kimostam. Tegyük hozzá hogy a ruha kicsi volt és fel se tudtam venni, még ha akartam is volna. Ha pedig így lett volna akkor egyértelműen nem viszem vissza a terméket.

  2020.08.05 13:10
07.30-an vásároltam az  Bershkában 2 db bőrhatású dzsekit.Sajnos egy papirzacskoba lettek csomagolva ,mire hazaértünk Kecskemétre es kivettem őket a zacskóból, addigra a fekete teljesen befogta a vajszinűt.Megpróbáltam letörölni róla,de nem valószínű,hogy valaha is kijönne belőle.Ezutan próbáltam minden lehetséges telefonszámon/emailben elérni őket ,ahol segitséget szerettem volna kérni,de a telefont nem vették fel,az emailre nem válaszoltak.Mivel nem abban a városban élek,ahol a terméket megvásároltam,ezért szeretném ha vissza tudnám küldeni a terméket és kapnék helyette egy ugyanilyet.Természetesen a cimkét sem vettem még le róla és a blokkját is megőrizetem.Nem szeretnék egy csere miatt(ami mellekesen nem az en hibam)ujra 200km-t utazni.

Bershka Márkáról

A Bershka népszerű kiskereskedelmi ruházati márka. A spanyol Inditex csoport részeként a Bershka-t 1998-ban alapították először, mint egy üzlet és divatkoncepció a fiatal célpiac számára. Több mint 1000 üzlettel rendelkezik 71 országban, az Inditex csoport 10% -át képviseli. A Bershka termékek széles skáláját kínálja táskától a ruháig, ruházati cikkekig és kiegészítőkig. A divatos és dinamikus stílusú Bershka könnyen megtalálja azt a ruházatot, amely kiegészíti az Ön stílusát. A Bershka ruházati termékek férfiakat és nőket egyaránt szolgálnak. A Bershka üzletekben számos terméket találhat. Például kabátokat, táskákat, ruhákat, cipőket. A női ruházati termékek közé tartoznak a farmerek, pólók, ruhák, blúzok, dzsekik, rövidnadrágok, szoknyák, nadrágok és kiegészítők, például táskák, övek stb... A kiegészítők részében számos olyan termék található, amelyek segítenek stílusa tökéletesítésében, például gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, hajtűk, jelvények. A Bershka férfi termékei közé tartoznak olyan termékek, mint dzsekik, pólók, farmerek, pulóverek, rövidnadrágok. A férfi kiegészítők között vannak olyan termékek, mint övtáska, öv, kesztyű, sál, sapka, pénztárca és ékszerek. A márka cipőmodellei férfiaknak és nőknek is egyaránt kielégítő választékot nyújtanak. Például klasszikus sportcipőt, csizmát, magassarkút, szandált és papucsot. A Panaszok.com segítségével a Bershka felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.