Bence Bútor
panaszok-Bence Bútor - Logo

Bence Bútor

Panaszok
1
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

Bence Bútor Márkáról

Cégük 10 éve foglalkozik új bútorok forgalmazásával. Boltjuk a Webáruházon kívül Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Kemecsén található. Megyeszékhelyüktől, Nyíregyházától kicsivel több mint 10km-re. Náluk megtalálja mind a Klasszikus, és Modern vonalvezetésű bútorokat!

A Panaszok.com segítségével a Bence Bútor felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.