Bellozzo
panaszok-Bellozzo - Logo

Bellozzo

Panaszok
17
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.11.24 15:28
Mi folyamatosan, szinte napi szinten ettünk a (pécsi) Bellozzoban, mert a környékén dolgozunk. De egyre több olyan ételt kapunk ami elfogadhatatlan.....pl egyszer vettünk 3 db nutellás mascarponés calzone-t, ami egy hideg száraz lapos étel volt...visszavittük, hogy szerintünk nem így kell kinézni, és felajánlották, hogy megmikrózzák.(holott előtte ettünk már, és az nem ilyen volt) Majd vettünk carbonarat, az égett vajon, vagy olajon készült, szörnyű égett íze volt. Aztán a mai napon QUATTRO FORMAGGI pizzát gondoltunk enni.... helyette MARGHERITA sikeredett, mert sajtoknak nyoma sem volt, a válasz erre, hogy "alá" van sütve, és, hogy "elfojt" alatta ezért nem látszik, mondanom sem kell, hogy ezt sem most ettük először.... nem volt "alatta" semmilyen más sajt a mozzarellán kívül! Szerettünk oda menni, de ahelyett, hogy pici plusszal az embereket ott tartanák inkább így elüldözik. Nekem köszönöm, de ennyi elég is volt belőlük.

Bellozzo Márkáról

A BELLOZZO márkát az mindennapi olasz konyha hívta életre. Az étterem kiválóan ötvözi az itáliai ételek sokszínűségét és a gyorséttermek hatékonyságát. Az étteremlánc 2015-ben nyitotta meg az első egységét az Oktogonon, a másodikat pedig két évvel később a WestEnd City Centerben. Jelenleg hat éttermük működik, négy Budapesten – Oktogon, WestEnd, Corvin, Árkád – valamint kettő vidéken, egy Debrecenben és egy Pécsett. 

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az étterem működésével kapcsolatosan, vagy vendégként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.