Bálna Budapest
panaszok-Bálna Budapest - Logo

Bálna Budapest

Panaszok
5
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.07 16:46
Lassan kezdi elveszteni a varázsát a hely, nagyon sokan választják a tavaszi napsütésben, mindegyik helynél telt ház van, ez viszont nagyon zsúfolt, hangos és egyre koszosabb.

  2019.05.06 17:51
A bálna elejéhez szeretünk nagyon járni a barátnőimmel, de amikor háromszor kellett oda mennem a pincérhez megkérdezni, hogy hogy áll a krumpli.... Szerintem lassan egy órája vártunk rá és nem volt túl meleg sem, amikor megérkezett. Mikor kihozta a pincér már hideg volt.

  2019.05.06 11:46
Nagyon nehéz helyet találni egy forgalmas napon, tele van turistákkal és tömegnyomor van a parton is. Közel van a biciklis út és nehéz kényelmesen kutyát sétáltatni. Nagyon zavaróak, mert az éttermek mellett van közvetlen.

  2019.05.03 12:09
Egy barátommal jöttünk az esetleg bisztróba két kutyával 2019 Május 4.-én. Nem volt hely csak 4-es asztalnál, így oda ültünk. 5 perccel később átültettek minket egy kisebb asztalhoz, de még nem kaptunk étlapokat. Utánunk leült két lány és később egy négyfős asztal. Előbb kaptak étlapot mint mi. Mire mi is kaptunk igyekeztünk minél gyorsabban választani. Mire oda ért a pincér kb. 20 perc volt, szétuntuk az agyunkat. Mire kijött plusz 20 perc. Nagyon lassú volt az egész. De legalább a kutyák kaptak vizet érkezéskor.

Bálna Budapest Márkáról

A 2013 novemberében megnyitott Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrum. Találkozóhely és élménypont. Összeköti a Belvárost Belső-Ferencvárossal, a turisztikai övezetet a gasztro zónával. Budapesten egyedülálló módon teremt közvetlen kapcsolatot a Dunával. Meghatározó látvány/látványosság, ahogy a főváros is  a Bálnából nézve. A Bálna piactere biotermékeivel, az antik műtárgyakkal, a közelmúlt esztétikai értéket képviselő mindennapos használati eszközeivel folytatása és kiegészítője a Nagycsarnoknak. A dunai levegő, a teraszok napfénye, az egyedülálló panoráma, a különleges üzletek, az új és friss gasztro-kultúra illatok és a művészet öröme: határtalan élmények helye. A Bálna ad otthont a hazai és külföldi kortárs művészetet bemutató Új Budapest Galériának.

A Panaszok.com segítségével a Bálna Budapest felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már önnel is, hogy nem volt megelégedve egy bizonyos szolgáltatással vagy hibás terméket vásárolt. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.