Balea
panaszok-Balea - Logo

Balea

Panaszok
5
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.07 16:43
Vettem Balea Professional Oil Repair Hajolajat. Nagyon sokáig elég, főleg mert egy borsónyi is elég az egész hajra. Bár nekem nehezen szívja be a hajam és zsíros hatást kelt, de valakinek biztos bejön. Én nem ajánlom, mert a pumpája is folyik.

  2019.05.06 17:46
Régen árultak nagyon jó fertőtlenítőt, még nagymamám is vásárolta és kb mindenünket lekenette vele fürdés után. Most már nem látom a polcokon. Kivonták a forgalomból vagy megtalálható még valahol? Már a környéken 3 helyet jártam be és egyikben sem találtam.

  2019.05.03 12:05
Vettem egy dinnyés tusfürdőt, aminek sárgabarack illata volt és a színe is sárga.. Nem tudom, hogy hiba-e vagy ennek szándékosan ilyen csalós illata van, de ilyen indokkal nem cserélik vissza mondván mi van, ha én cseréltem ki benne a lötyit.

Balea Márkáról

A DM saját bőrápolási márkája a Balea. A márka termékei között találunk arcápoló és testápoló készítményeket, dezodorokat, tisztálkodó és hajápoló szereket egyaránt. A Balea termékek kizárólag a DM üzletekben kaphatók, áruk rendkívül kedvező.  A megfelelő gondoskodáshoz minden igényünket kielégítő, minőségi termékek szükségesek, és bár ez első hallásra könnyűnek tűnhet, sokszor komoly kihívást jelent megtalálni a pénztárcánknak és igényeinknek is egyaránt kedvező termékeket. A dm Balea termékeivel ez a nehézség könnyedén leküzdhető, ugyanis nemcsak kiemelkedő minőségűek, de ár-érték arányban is a legjobb választásnak bizonyulnak. Számos női magazin terméktesztjei is igazolják, hiszen értékeléseikben rendszeresen előkelő helyen végeznek ezek a készítmények. A több mint 450 különböző Balea termék minden igényt kielégít, legyen szó akár arc-, test-, vagy hajápolásról, ráadásul nem csak Önnek, hanem egész családja számára is gondoskodó védelmet nyújt nap mint nap, a legkisebbektől, a legidősebbekig. Szabadon kombinálhatóak, ezáltal is mindenben megfelelnek az Ön igényeinek.
A Panaszok.com segítségével a Balea felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.