Bábolna Sped
panaszok-Bábolna Sped - Logo

Bábolna Sped

Panaszok
0
Köszönet
0
Elégedettség
0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Bábolna Sped Márkáról

A Bábolna Sped Fuvarozó, Szállítmányozó és Járműjavító Kft. 1992-ben alakult a Bábolna Rt. Szállítási Igazgatóságának jogutódjaként. A társaság 1996. márciusában meghirdetett nyilvános pályázaton privatizálásra került. A társaság 100 %-ban belföldi magánszemélyek tulajdonában van. A cég hosszútávú működésére kellő garanciát jelent az a körülmény, hogy a meghatározó tulajdonos személyes közreműködésével vesz részt a társaság irányításában. A társaság tevékenységének mozgatórugója a folyamatos technikai megújulás igénye és a szellemi erőforrások ügyfél- és piacközpontú szemléletben való mobilizálása. A megbízható és kiszámítható működést szolgálja a saját tulajdonú 18.000 m²-es szilárd térburkolattal rendelkező telephely, 3.000 m²-es javítóműhely, valamint a korszerű informatikai hátteret biztosító modern irodaház. Társaságuk a minél szélesebb körű megrendelői igények kiszolgálása érdekében diverzifikálta tevékenységét, mely az alábbi területekre koncentrálódik. Belföldi és nemzetközi fuvarozás, Szállítmányozás, Raktár logisztikai szolgáltatás, Járműjavítás, műszaki vizsgáztatás, Üzemanyag és kenőanyag kiskereskedelem, Ingatlan hasznosítás.

A Panaszok.com segítségével a Bábolna Sped felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már önnel is, hogy nem volt megelégedve egy bizonyos szolgáltatással. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.