Babilon Nyelviskola
panaszok-Babilon  Nyelviskola - Logo

Babilon Nyelv...

Panaszok
0
Köszönet
0
Elégedettség
0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Babilon Nyelviskola Márkáról

Személyre szabott tanulási tervek, kis létszámú csoportok, teljes mértékben a hallgatók igényeit és egyéni céljait támogató nyelvtanfolyamok Budapesten- ezek jellemzik legjobban a céget. Az iskola családias környezetében, jó hangulatú órákon vehetnek részt hallgatóik, tanáraik pedig a leghatékonyabb, modern, kommunikáció-központú módszerekkel biztosítják a megfelelő tempójú fejlődést. 1983 óta Budapest egyik vezető nyelviskolája, munkájukat a folyamatos megújulás és az innováció jellemzi. Céljuk a tradícionális értékek ötvözése a haladó módszerekkel. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy minden hozzájuk érkező jelentkező igényeit feltérképezzék, majd a számára legmegfelelőbb tanulási tervet készíthessék. Angol, német és magyar nyelvtanfolyamok Budapesten, minden kerületben, akár engedélyezett képzési program részeként, 32 órás modulokban is szerveződnek. A nyelvtanfolyamokra való belépés feltétele a jelentkezési lap, illetve az abban található online írásbeli szintfelmérő kitöltése, valamint egy Felnőttképzési Szerződés aláírása. Ezek a tanfolyamok is a hallgatókkal előre egyeztetett időbeosztással indulnak, illetve érvényes rájuk az iskola által biztosított részletfizetési lehetőség is.

A Panaszok.com segítségével a Babilon Nyelviskola felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.