Baba Diszkont
panaszok-Baba Diszkont - Logo

Baba Diszkont

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.02 12:07
Baba Bútort vettem és hiányos volt a doboz. Az aljából hiányzott egy deszka, illetve a fúrások is másfél centivel odébb voltak, mint kellett volna. Azt mondták vigyem vissza és kicserélik, de blokk nélkül ez nem történt meg, mert azt ott felejtettem a boltba vásárláskor. Tudom, hogy ez fontos, de látszott, hogy itt vásároltam és hogy innen való, ráadásul egy nap telt el a vásárlás és az összeszerelés között, aztán amint láttam a hibát azonnal vissza is hoztam. Mit tehetek egy ügyben? A bútor használhatatlan.

  2019.04.15 14:34
Vettem egy rugdalózót, aminek a belsejébe bele volt varrva, hogy 100% pamut. Egyszer kimostam és a belseje tiszta műszálas foszlós lett, amit persze nem ad az ember szívesen a gyerekére. Visszavittem, de tudtam, hogy úgyse veszik vissza, mert kimostam. Így is lett, puff 3000 ft és a polcról sem vették le.