B4 Fitness
panaszok-B4 Fitness - Logo

B4 Fitness

Panaszok
10
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.11 11:46
Egy évet jártam ide edzeni, de olyan minősegtelen a kiszolgálás, hogy termet váltottam. Senkinek nem ajánlom aki nem szeretné, hogy atnézve rajta mint egy robotot flegmán szolgáljanak ki. Köszönés nélkül se be se ki!!!

  2019.05.07 16:33
Semmi internetes kommunikáció. Hetek óta nincs óra megtartva és nem szólnak. Nem foglalkoznak az emberekkel és az előre kifizetett órákkal. Soha többé nem veszek itt bérletet, mert nem foglalkoznak az emberrel.

B4 Fitness Márkáról

A B4 Fitness dolgozói szeretik a sportot, és vallják, hogy az egészséges életmód a hosszú élet titka és hozzájárul a mindennapi jó hangulatukhoz. Fontos számukra az elegancia, a tisztaság és a stílus, melynek szellemében nyitották meg Budapest szívében, a 13. kerületben, vadonatúj fitness és wellness centrumukat, a B4 Fitness konditermet. Vendégeik modern Technogym gépeken edzhetnek, amelyek a leghatékonyabb izomfejlesztő hatásuk mellett kímélik az ízületeket; feltöltődhetnek wellness részlegükben – pihenő sószobájukban és infra- és finn szaunájukban; barnulhatnak Chocolate Brown szoláriumaikban; vagy csak ihatnak egy jó kávét és fehérje turmixot pihentető foteljeikben. A B4 Fitness 1500 m2-es helységének stílusát neves belsőépítészek és designerek tervezték, de az edzőterem nemcsak a szemnek szép. 

A Panaszok.com segítségével a B4 Fitness felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.