B my lake
panaszok-B my lake - Logo

B my lake

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.06 17:40
Durván drágák a jegyek. Magyarországi viszonylatokhoz képest lehetne olcsóbb is. Sokáig kell gyűjteni rá vagy hónapokkal előre megvenni, hogy ne legyen vészes ára.

  2019.05.02 11:42
Imádom, de tényleg, viszont két negatívumot vettem észre. Először is az ár nem egy magyar ember tárcájának megfelelő, másik pedig, hogy a homok a tüdőmig hatolt, nem ártott volna valamit rátenni, hogy a végén az orromból ne port fújjak ki.

B my lake Márkáról

B my lake, más néven az „elektronikus zene meccája” néven zajlik a nyár fellendülésével. A 2013-as debütálása óta a B my Lake Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja és az elektronikai zene szerelmeseinek első számú nyári célállomása. Népszerűségének, előretekintő megközelítésének és izgalmas programjainak köszönhetően a B my Lake, közvetlenül a első évben elnyerte a rangos European Festival Awards „Legjobb Új Európai Fesztivál” díját. Nem csoda, hogy a szervezőknek (a VOLT - és a Deadcode Production) sikerült megteremteni egy kis rést, ám minden évben rendkívül igényes a felállás.

A Panaszok.com segítségével a B my lake felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.