Avon
panaszok-Avon - Logo

Avon

Panaszok
1
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

  2021.04.12 14:18
Ma kaptam egy AVON csomagot, melyben a testradírt rendeltem és néztem, és arra lettem figyelmes, hogy konkrétan félig van a tubus! Bontatlan volt az tény, de VICC-nek tartom, hogy kifizetek ennyi összeget, és nincs tele! Csalódás, mert eddig nem volt ilyen tapasztalatom az AVON-nál. Legközelebb nem rendelek több ilyen terméket, sőt azt is meggondolom, hogy bármi mást rendeljek.

Avon Márkáról

Az Avon egy amerikai vállalat, a világ legismertebb kozmetikai vállalatainak egyike. Termékei online, katalógus formában és üzletekben is megtalálhatók. 2019. május 23-án bejelentették, hogy a brazil Natura & Co cég felvásárolja az Avon Products céget ezzel létrejön a világ 4. legnagyobb szépségipari vállalatcsoportja. Az Avon és a Natura cégek több mint 6,3 millió tanácsadóval, világszerte 3200 üzlettel rendelkeznek. Az egyesített csoport éves bruttó árbevétele meghaladja a 10 milliárd dollárt, és mintegy 40 ezer alkalmazottjával a világ több mint 100 országban lesz jelen. Az alapító, David H. McConell eredetileg utazó könyvkereskedő volt és illatminták ajándékozásával szerette volna népszerűsíteni könyveit, de rájött, hogy a parfümök sikeresebbek, mint a könyvek. 1886-ban, 28 éves korában New Yorkban California Perfume néven megalapította vállalkozását. Később tanácsadónőket alkalmazott, akik házhoz szállították a megrendelt termékeket és hasznos tippekkel szolgáltak az embereknek. 1939-ben Shakespeare szülővárosa után nevet változtatott: Avon Products Incorporated. A vállalat folyamatosan növekedett, 1948-ban pedig már 1200 részvényese volt. Világhódító útját Amerikából kilépve Ausztráliában, majd Európában folytatta. 1979-ben 3 milliárd dolláros forgalma volt és egymillió tanácsadónő forgalmazta termékeit. 1993-ban hozták létre az elnöki irodát, amely a leányvállalatokkal és a globális szintű stratégiákkal foglalkozik. Az Avon Cosmetics Hungary 1990 óta működik. 2004-ben már több, mint 70.000 tanácsadónőt foglalkoztatott.

A Panaszok.com segítségével az Avon felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.