Aurum Bistro
panaszok-Aurum Bistro - Logo

Aurum Bistro

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.16 15:07
Nem vagyok akadékoskodó és viszonylag elég türelmes is vagyok, de amit a mellettünk lévő asztal csinált az nevetséges volt. Ünnepeltünk, de képtelenek voltunk egymásra figyelni, mert a mellettünk lévő asztal hangoskodott, nevetgélt és csapkodta az asztalt. Nem tudtak viselkedni, szóval csak ezért vagyok csalódott.

  2019.05.06 17:43
A teraszon én még picit nagyobbítanék, mert nyáron nagyon jó hely kiülni és borozgatni, de nehéz kifogni egy szabad asztalt forgalomban, illetve az asztalok között is szűkös a hely. Bent viszont megy a klíma, ami teljesen kellemes, csak nyáron nem erre vágyik az ember.

  2019.05.06 11:06
Nagyon jó az elhelyezkedése és az asztalok is szépen. A kiszolgálás és a vezetőség is kiváló. Egy dolgot vettem csak észre, ami egy kicsit zavar - Az Étlap. Elég kevés a választék egy ilyen szép helyhez.

Aurum Bistro Márkáról

Az Aurum bistro Budapest szívében egy elegáns étterem. Az egykori Lipótvárosi Tiszti Kaszinó hajdani kávézó-étterme éledt újjá az Aurum Bistro megszületésével 2014 nyarán, a mai Duna Palota épületében, Budapest egyik leghangulatosabb, a Lánchidat és a Szent István Bazilikát összekötő, sétáló utcájában. Ez a történelmi épület, amely egykoron a társasági klubélet felpezsdítésére jött létre, ma is sokféle kulturális, üzleti, állami és magán rendezvénynek a helyszíne. Hosszú évtizedekig azonban üresen állt az eredeti kávézó-étterme. Az Aurum Bistro, új stílust teremt a vendéglátásban, a bár egyszerű és a tradicionális magyar konyhára épülő, de magas minőségű fúziós bisztro ételkínálat és a marasztalóan kényelmes luxus enteriőr egyedülálló társításával. Egy hely, amely inspirál, élményt ad vagy épp csak segít kiszakadni a hétköznapok feszített ritmusából. Minderről magasan képzett, elhivatott és a vendéglátás iránt igazi szenvedéllyel bíró csapatuk, valamint az elegánsan könnyed miliő gondoskodik. Az Aurum Bistro megálmodói egy olyan helyet szerettek volna létrehozni, amely a múlt örökségeként, ma is méltó helye lehet komoly üzleti, meghitt családi, baráti, valamint rangos exkluzív eseményeknek.

A Panaszok.com segítségével az Aurum Bistro felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.