Audi
panaszok-Audi - Logo

Audi

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

  2019.04.18 10:38
Az Audi A4-esemmel hetente járok a szerelőhöz. Ha odafigyelsz és óvatosan vezetsz, minden oké, de ha kicsit is nyomatod neki (akár már 140-nél), kattogó hangot hallat. Ez valami széria hiba lehet. Már többször voltam szervizeltetni, de nem jövünk rá a hibára. Mindent átvizsgáltak és a műszerfalon a hibajelzés is folyamatosan ég, de nem találjuk a problémát.

  2019.04.12 16:44
Audi A4 1.9 PD TDI autóm van. Már megszámolni sem tudom, hányszor vittem szervizbe, és mindig ugyanaz a hiba jelenik meg. Lehet típus hiba, viszont ezt már nem tekintem elfogadhatónak. Csak idő kérdése, és szétesik alattam a saját autóm. Szeretném kérni az Audit, hogy vegyék figyelembe a panaszom, és javasoljanak szervizt vagy megoldást a problémámra.

  2019.04.12 14:56
Azt mondják, aki képes megvenni egy drágább autót, annak legyen pénze a fenntartására is, és most nem a benzinről beszélünk. Nem tud többet más autóktól, mégis szörnyen nagy az árkülönbség mind alkatrészeknél, mind autóknál. Lehet, hogy rászánod magad és veszel egy Audit, mert miért ne. Számítassz rá, hogy sokat eszik, rendben. De felháborítónak tartom, hogy két hetente szervízelni kell és kényesebb, mint a 4 éves kislányom.

Audi Márkáról

Az Audi AG általában Audiként ismert német autógyártó cég, melynek székhelye a németországi Ingolstadtban található. 1964 óta 99,7%-ban a Volkswagen AG leányvállalata. Az Audi története az egyik legsokszínűbb az autóipar történelmében. Négy márka, az Audi, a DKW, a Horch és a Wanderer összeolvadásából jött létre 1932-ben, hogy megalapítsa az Auto Union AG márkát, amelynek emblémájául a négy karikát választották. Ez a négy karika a négy márkát szimbolizálja, bár a DKW autógyárnak is ugyanez volt a márkajelzése, így ez nagyban megkönnyítette a cég munkáját az emblémaválasztásban. Az Audi AG az Audi NSU Auto Union AG-ből alakult 1985-ben. Az Auto Union GmbH és az NSU GmbH tradicionális márkákkal együtt az Audi Tradition készíti és bemutatja az Audi tartalmas és szerteágazó történelmét.

A Panaszok.com segítségével az Audi felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.