Auchan
panaszok-Auchan - Logo

Auchan

Panaszok
35
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.11.05 11:02
Auchan(Székesfehérvár)ban vásárolt e-kerékpár (8000Ft és kötelező a ColorBike cégnél) üzembe-helyező szervízelését követően, előbb az egyik- majd pár nap múlva a másik hajtó pedál esett le aztán a hajtó lánc. Mivel 12 km-re lakunk e szervíztől, otthon kijavítottuk e hibákat, de pár nap múlva a hátsó gumi leeresztett (csak célszerszámokkal javítható)  s kiderült, hogy a hátsó fék folyamatosan kissé “befog” E problémákkal elmentünk ColorBike-hoz, ahol 3000Ft-ért visszahozhattuk a biciklit, mondván javították. Néhány nap múlva ismét leeresztett a hátsó’  ColorBike elérhetetlen, zárva van. Auchan tehetetlennek mondja magát, a Szervíz telefonszámát sem hajlandó megadni.... 

Auchan Márkáról

Az Auchan egy francia multinacionális vállalat, melynek központja Croix-ban van. A cég több, mint 287.000 munkavállalót foglalkoztat a világ 12 országában. Az Auchan 1961-ben alakult. Alapítója és többségi tulajdonosa Gérard Mulliez, aki az észak-franciaországi Roubaix város Hauts Champs (Magasföld) elnevezésű kerületében nyitotta meg első üzletét: ennek alternatív francia leírásából származik az áruházlánc neve. A vállalat 1998-ban nyitotta első magyarországi üzletét Budaörsön.

A Panaszok.com segítségével az Auchan felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.