Auchan
panaszok-Auchan - Logo

Auchan

Panaszok
35
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.04.03 11:56
AMIKOR AZÉRT VÁROK 1 HETET EGY TERMÉKRE MERT A WEBSHOPBAN FELTÜNTETETT ÁRA CSAK ONLINE VÁSÁRLÁS ESETÉN ÉRVÉNYES ÉS HÉTVÉGÉN ÖSSZERAKJÁK ÚGY A CSOMAGOT HOGY TELJESEN MÁS TERMÉK!!!!!! ÉS TELJESEN MÁS ÁR!!!!!!! SZEREPEL AZ A LEGNAGYOBB CSALÁS AMI LÉTEZIK!!!!!!! FOGYASZTÓVÉDELEMHEZ FOGOK FORDULNI MERT EZ A VÁSÁRLÓ MEGTÉVESZTÉSE!!!!!!

  2021.04.03 11:54
AMIKOR AZÉRT VÁROK 1 HETET EGY TERMÉKRE MERT A WEBSHOPBAN FELTÜNTETETT ÁRA CSAK ONLINE VÁSÁRLÁS ESETÉN ÉRVÉNYES ÉS HÉTVÉGÉN ÖSSZERAKJÁK ÚGY A CSOMAGOT HOGY TELJESEN MÁS TERMÉK!!!!!! ÉS TELJESEN MÁS ÁR!!!!!!! SZEREPEL AZ A LEGNAGYOBB CSALÁS AMI LÉTEZIK!!!!!!! FOGYASZTÓVÉDELEMHEZ FOGOK FORDULNI MERT EZ A VÁSÁRLÓ MEGTÉVESZTÉSE!!!!!!

  2019.05.08 23:26
Ma vásárolni mentünk az Auchanba. Előtte gondoltuk tankolunk a kútnál is. A tankban volt még benzin, mert a mutató is jelzett, és a jelzőfény nem világított. Így még 8 liter minimum volt a tankban. A 2. számú kúton töltöttem tele az autót, ami 50 literes tankkal rendelkezik. A kijelző szerint viszont 49,93 liter benzint került kiadásra. Fizetéskor jeleztük, hogy ez nem lehetséges, hiszen nem üres tankkal voltunk. A Vásárlók könyvébe beírtuk az észrevételünket, és akkor láttuk, hogy már másnak is volt hasonló panasza. Tisztelettel.

  2019.04.24 16:33
Úgy döntöttem, hogy nem vásárolok többet Önöknél és minden ismerősömet erre fogom biztatni! Gyűjtöttem a Tefál-os pontokat! A Tesco-ban is gyűjthettem volna, mivel ugyanez volt a "játék" náluk. December eleje óta hiába próbálom termékre váltani a pontjaim, sosincs termék!!! Ma azért az ügyfélszolgálaton kiköhögték, hogy bár még jó ideig be lehet váltani a pontokat, termékek már nem lesznek!!! Becsaptak, hazudtak! Én eleget tettem a szabályoknak, Önök viszont most röhöghetnek a markukba, hogy jól becsapták a vevőiket!!! Mire volt ez jó? Remélem a forgalom növelésére jók voltunk!? Egy volt vásárlójuk! Még annyira be fogok térni az üzletükbe, hogy beírjam a vásárlók könyvébe, hogy hogyan tévesztettek meg a reklámjukkal

Auchan Márkáról

Az Auchan egy francia multinacionális vállalat, melynek központja Croix-ban van. A cég több, mint 287.000 munkavállalót foglalkoztat a világ 12 országában. Az Auchan 1961-ben alakult. Alapítója és többségi tulajdonosa Gérard Mulliez, aki az észak-franciaországi Roubaix város Hauts Champs (Magasföld) elnevezésű kerületében nyitotta meg első üzletét: ennek alternatív francia leírásából származik az áruházlánc neve. A vállalat 1998-ban nyitotta első magyarországi üzletét Budaörsön.

A Panaszok.com segítségével az Auchan felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.