Auchan
panaszok-Auchan - Logo

Auchan

Panaszok
35
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.22 18:49
Megkérdeztem, hogy hol találom a rákpálcikákat és nem szólt hozzám az eladó egy szót sem csak a feje fölött mutatott egy irányba. Arra néztem, de még mindig nem volt egyértelmű, így megkérdeztem újra. Erre a kedves idős hölgy úgy reagált, hogy cammogott egyet és kibökte azt a szót is mellé, hogy "arra". Köszönöm a kedves segítséget.

  2019.05.12 02:35
Segítséget kértem az auchanban dolgozó hölgytől, aki szépen tovább küldött minket egy másik úrhoz, aki szintén nem tudott segíteni. Mi a ... ?? És ráadásul tiszta szemét volt az egész.

  2019.05.06 09:42
Szombaton bevásároltam a barátommal az Auchanba és végig néztem, ahogy a frissen sült sajtos kiflit leejti az ott dolgozó miközben önti befelé a helyére és miután végzett felkapja a földről és visszateszi a többihez. Ha tudom előre levideózom, annyira förtelmes. Jó tudni, hogy utána azt valaki megveszi és megeszi mind ez után.

  2019.05.02 20:42
Auchan-ban vásároltunk egy Tv-t tavaly októberben, amire 3 év garanciát vállaltak. Nos ez a masina, röpke 6 hónap alatt elromlott, és vissza is vittük az áruházba. A 3 recepciós hölgyből 15 percig egyik sem kérdezte meg tőlünk mit is akarunk, miért támasztjuk a pultot. Mikor végre megtudakolták, hanyagul megjegyezték, hogy nekik vajmi kevés közük van a dologhoz, hiszen csak mint közvetítő szerepelnek, és nem is tudják garantálni, hogy egy kettőre lesz a dologból valami. Kb. 4-5hét a javítási idő. Majd telefonálnak. Gondoltam ők fognak telefonálni. De nem! 6 hét elteltével érdeklődtünk ismét a Tv hogyléte felől. Mit ad Isten, ismét a kissé arrogáns hölgy volt szolgálatban, közel negyed óra elteltével fel is világosított ismét, hogy nekik nem posztjuk a garanciális tevékenység. Arrogánsok, és unottak. Nem hinném, hogy így kellene a munkájukat végezni.

  2019.04.30 16:53
Hatalmas sor állt a kasszánál és csak egy volt nyitva. Előttem rengeteg ember nagy kosarakkal és vártak, míg én egy szobanövényért ugrottam csak be és két megrendelt függönyért. Szerintem min. 30 percet nem mozdult meg a sor és én ott szorongattam a kezemben a termékeket várva a soromra.

Auchan Márkáról

Az Auchan egy francia multinacionális vállalat, melynek központja Croix-ban van. A cég több, mint 287.000 munkavállalót foglalkoztat a világ 12 országában. Az Auchan 1961-ben alakult. Alapítója és többségi tulajdonosa Gérard Mulliez, aki az észak-franciaországi Roubaix város Hauts Champs (Magasföld) elnevezésű kerületében nyitotta meg első üzletét: ennek alternatív francia leírásából származik az áruházlánc neve. A vállalat 1998-ban nyitotta első magyarországi üzletét Budaörsön.

A Panaszok.com segítségével az Auchan felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.