Auchan
panaszok-Auchan - Logo

Auchan

Panaszok
36
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.05.31 10:15
Tisztelt áruház számítógép oldal szerkesztősége! Elkeseredetten tapasztaltam, hogz Önők veboldalán a kínálatukből addig nem tudok választani míg szállítást nem kérek. Az az feljön egyoldal melyet nem tudok kikapcsolni így a válogatást, teljesen meg gátolja. vásárlási lehetőségét is.l. Tisztelettel. V. Árpád

  2021.05.20 13:05
Budaörsi üzletben 0020251844981621252190828 és a következő 829 vég tranzakció szerint összesen 7 db Nádudvari natúr joghurtot vásároltunk teljes 249 Ft-os áron. Egyet kibontottunk, az penészes volt. Az akciós ár 124 Ft. Holnap a visszatérítés miatt visszavisszük a terméket az árkülönbözet rendezése miatt. Üdv. M. Pálné

  2021.04.03 11:56
AMIKOR AZÉRT VÁROK 1 HETET EGY TERMÉKRE MERT A WEBSHOPBAN FELTÜNTETETT ÁRA CSAK ONLINE VÁSÁRLÁS ESETÉN ÉRVÉNYES ÉS HÉTVÉGÉN ÖSSZERAKJÁK ÚGY A CSOMAGOT HOGY TELJESEN MÁS TERMÉK!!!!!! ÉS TELJESEN MÁS ÁR!!!!!!! SZEREPEL AZ A LEGNAGYOBB CSALÁS AMI LÉTEZIK!!!!!!! FOGYASZTÓVÉDELEMHEZ FOGOK FORDULNI MERT EZ A VÁSÁRLÓ MEGTÉVESZTÉSE!!!!!!

  2021.04.03 11:54
AMIKOR AZÉRT VÁROK 1 HETET EGY TERMÉKRE MERT A WEBSHOPBAN FELTÜNTETETT ÁRA CSAK ONLINE VÁSÁRLÁS ESETÉN ÉRVÉNYES ÉS HÉTVÉGÉN ÖSSZERAKJÁK ÚGY A CSOMAGOT HOGY TELJESEN MÁS TERMÉK!!!!!! ÉS TELJESEN MÁS ÁR!!!!!!! SZEREPEL AZ A LEGNAGYOBB CSALÁS AMI LÉTEZIK!!!!!!! FOGYASZTÓVÉDELEMHEZ FOGOK FORDULNI MERT EZ A VÁSÁRLÓ MEGTÉVESZTÉSE!!!!!!

  2020.12.05 21:39
2020.12.03-án leadtam egy rendelést az online fiókomban (auchan) reggel 7:39-kor meg is jött a válasz,hogy rendelésemet rögzítették. 8 tételt kértem ami 1 kivételével mikulás és mikulás csomag lett volna (értéke: 15 460.-)az az egy mosógél lett volna. Be jelöltem a 12.05-ét 16:00-22:00-ei intervallummal. 12.05-én kaptam is egy e-mailt 14:56-kor,hogy rendelésem úton van és a várható idő 20:32 plusz mínusz 1-2 óra. Hát a lesújtó hír 20:27-kor ért, mikor is hívott a szállító,hogy biztos ki e hozza nekem azt az 1 mosógélt ami nála van mert azon kívül semmi más nem volt nála. Tehát 14:56-kor már tudták,hogy semmit sem kapok és mégsem értesítettek, hogy 8-tételből 1 fog jönni. Teljesen fel vagyok háborodva,hogy, hogy történhet ilyen. Főleg annak fényében,hogy mikulás csomagokat kértem szinte csak és semmit sem kaptam. Ráadásul 3 gyermeknek hagyták üresen a csizmájukat reggelre mert hát este nem, hogy bolt nincs már nyitva a pandémiás helyzet miatt,de kimenni sem lehet, mintha tudtam volna menni már bárhova is, pedig ha értesítettek volna akkor amikor megcsinálták a szállítólevelem (14:56-kor) és látták,hogy semmit sem kapok még bőven lett volna időm kimenni a boltba és venni nekik valamit, hogy ne üres csizmára keljenek reggel!!!!! Én 12 évig dolgoztam hasonló munka körben ha valamit nem tudtunk szállítani akkor felhívtuk a partnert,hogy esetleg valami mást küldjünk-e, hogy legyen esélye máshonnan kérni vagy megvennie és egy termékről beszélek nem 7-ről. Felháborító, hogy ilyen figyelmetlen, érdektelen embereket foglalkoztatnak. És sajnos nem az első alkalom. De az utolsó az biztos, mert soha többet nem veszem igénybe a szolgáltatásaikat.

Auchan Márkáról

Az Auchan egy francia multinacionális vállalat, melynek központja Croix-ban van. A cég több, mint 287.000 munkavállalót foglalkoztat a világ 12 országában. Az Auchan 1961-ben alakult. Alapítója és többségi tulajdonosa Gérard Mulliez, aki az észak-franciaországi Roubaix város Hauts Champs (Magasföld) elnevezésű kerületében nyitotta meg első üzletét: ennek alternatív francia leírásából származik az áruházlánc neve. A vállalat 1998-ban nyitotta első magyarországi üzletét Budaörsön.

A Panaszok.com segítségével az Auchan felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.