Apple
panaszok-Apple - Logo

Apple

Panaszok
17
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Apple Márkáról

Az Apple Inc. főként hardvergyártással foglalkozó cég, ami saját szoftver platformot épít Mac OS X operációs rendszerére alapozva, mely a NeXTSTEP által fejlesztett operációs rendszer leszármazottjának tekinthető. Az Apple a számítástechnika egyik úttörője volt, meglátta a lehetőséget a grafikus felhasználói felületben (GUI) és az egérben, amit eredetileg a Xerox PARC- cég fejlesztett ki, de a vezetése nem ismerte fel a technológiában rejlő lehetőségeket. Termékeit a világ minden táján kedvelik stílusuk, egyszerű használatuk, sebességük, valamint stabilitásuk miatt; a szegényebb országokban azonban nem igazán terjedtek el magas áruk miatt. Steve Wozniak elektromérnök 1975-ben egy újszerű számítógépet tervezett, amely az elektronika iránt érdeklődő amatőrök igényeinek felelt meg. Barátja Steve Jobs üzleti lehetőséget látott a számítógépben és révette Wozniakot, hogy szándéka ellenére próbálják meg értékesíteni a terméket. Miután pénzt szereztek - Jobs kocsiját, Wozniak számológépét adta el - hozzákezdtek a cég alapításhoz, amelyhez kapcsolódó márka napjainkra a világ egyik vezető márkájává nőtte ki magát és olyan termékek és márkák kapcsolódnak hozzá a többi közt mint a Macintosh és az iPod.

Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A panaszok.com segítségével az Apple felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. A panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.