Allure Hair Salon
panaszok-Allure Hair Salon - Logo

Allure Hair Sa...

Panaszok
4
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

  2019.05.07 11:50
A barátnőm haját nagyon elcseszték itt. Így is mindig sír, hogy rövid a haja és most annyira felnyírták neki, hogy küszködhet, hogy nőjön vissza az eredet hosszúságra. Nem figyelnek a kérésre és nem személyre szabottan varázsolnak hajat. Szándékosan kérte, hogy ne vágjanak sokat..

  2019.05.03 11:45
Elrontották a hajam. Szőkíteni szerettem volna és amikor eljöttem a fodrásztól szépen is nézett ki. Tapintásra éreztem, hogy száraz, de nem vártam mást, hiszen szívatva lett és ez ezzel jár, viszont mikor utána megmostam a hajam kb a kezemben maradt az egész és olyan volt az egész mint egy rossz seprő. Nagyon sírtam, mert hajvasaló nélkül már nem áll sehogy és ha vasalom az még jobban árt neki. Anyukám szerint le kell vágni bubira az egészet, hogy megjavuljon. Nagyon zokogtam miatta... Soha ne szőkíts itt!!!! meg mást se!!

Allure Hair Salon Márkáról

Az Allure Szalon 2008-tól várja vendégeit csodálatos környezetben, a Rózsadomb szívében. Magas színvonalú szolgáltatással, minőségi termékekkel várják vendégeiket. Az ALLURE HairSalon-ban a legújabb technikákat, minőségi alapanyagokat használják, maximálisan koncentrálva az adott vendég igényeire. Vendégeik többsége évek óta visszajár hozzájuk.

A Panaszok.com segítségével a Allure Hair Szalon felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.