Aldi
panaszok-Aldi - Logo

Aldi

Panaszok
51
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.05.07 15:56
Június 1. szavatossági idővel romlott 1,5 %-os dobozos tejet vásároltam az Aldi Pannónia utcai boltjában 2 napja. Nem vittem vissza, mert már nem volt meg a blokkja. Remélem, más nem jár így! Ilyen árak mellett felháborítónak tartom és nagyon csalódott vagyok. 

  2022.03.10 14:20
Tisztelt Aldi! Törzsvásárló vagyok. 2022.03.03.-án a Debreceni 80.sz. üzletben vásároltam egy párásító készüléket ami ma akartam üzembe helyezni. A készülék doboza le volt ragasztva, de a használati utasításnak megfelelő ezüstion szűrőt nem tartalmazta, így azt összeszerelni, használni nem tudom. Azért választottam eddig a járvány idején ezt az üzletet, mert külterületen van és kevesebb a vásárló. Azt tapasztaltam, hogy az üzletben "szarka" árufeltöltő vagy eladó van, mert kb. 3 hete egy nagyon dekoratív sorosan rakott földieperből hiányzott 2 db ami a celofánon át nem volt látható. Természetesen ezt nem tenném szóvá, de korábban soha ilyen tapasztalatom nem volt ezzel az üzlettel. Bizonylatszám. 0210/00253 ellenőrző kód: 18B80 PA05200762. Legyenek szívesek megírni mi a teendőm. Szeretnék párásító készüléket, az árának visszaadása nem igazán megoldás számomra. Tisztelettel: B. Lászlóné

  2022.03.07 19:27
Tisztelt Aldi, tegnapi napon a pápai Aldiban szerettem volna venni legalább 20 db "akciós" 1240 grammos kutyakonzervet, (2 kutyusnak) amit az interneten 320 ft-ért hirdettek, de a polcon 399 ft volt. Így csak 4 db-ot vettem. Mi az oka a nem létező akciónak? Az akció elvileg 03.03-03.09.közt érvényes.

  2022.02.01 21:01
Tisztelt Aldi! 2022. február 1-én 18.55 órakor megkíséreltem az internetes hírlevelükben 2022.01.30. vasárnaptól meghirdetett akciós Panasonic elemcsomag https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/ajanlatok-vasarnaptol-20220130/reszletes-oldal/ps/p/panasonicelem-megapack-20-darabos-7/ vásárlását 1204 Budapest, Köves út 9. alatti üzletükben. Mivel ilyent az üzletben sehol sem találtam, az egyik eladójukhoz fordultam segítségért, aki a pénztárhoz irányított. A pénztáros közölte, hogy nála nincs elem és fogalma sem volt hol keresse. Kérte, mutassam meg az újságot, amiben ez az ajánlat szerepel!!! Segítséget kérve az üzletvezetőhöz fordult, aki közölte, hogy ilyen elem nem is volt és nincs is az üzletükben raktárkészleten, amit kimutatással tud igazolni (ez meg is mutatta), majd távozott a pénztártól. A pénztáros lekezelő, kioktató hangnemben más márkát kínált, amit én nem fogadtam el, majd közölte, hogy menjek vásárolni más üzletbe, ahol ilyen márka kapható. Főként azért volt ingerült mert már 15 vásárló várt türelmetlenül a sorára, akiket a kérdezősködésemmel feltartottam az egyetlen működő pénztárnál. Ilyen eset előfordulhat? Számomra hihetletlen, hogy a hírlevelük valótlan információkat közöl, illetve a benne szereplő ajánlatokról a dolgozóknak nincs ismeretük. Egyébként ez a (kereskedői?) magatartás számomra minősíthetetlen. Ezek után, mivel megrendült a bizalmam a hírlevelük valósághűségében, illetve a kiszolgálás minőségében, nem fogok többé az üzletükben vásárolni és erről az ismerőseimet is tájékoztatom. Várom az esettel kapcsolatos reakciójukat! Tisztelettel: H. -B. Anna

  2022.02.01 18:30
Jó estét! Zugló,Kövér Lajos utcai üzletben vásároltam. Egy 95g-os péksüteményt a fémcsipesszel beletettem a papirzacskóba;belehullajtottam kb 15 cm-ről,óvatosan de a zacskó alja kiszakadt mintha egy nehéz tárgy esett volna bele. A virslis táska-ezt vettem- lassulás nélkül kizuhant alul. Jó lenne ha megfelelő minőségű papírt helyeznének ki nem olyat amibe mélyen bele kell nyúlni és nagyon óvatosan beletenni a termékeket aztán reménykedni, hogy nem szakad ki legalább addig amíg belekerül a szállításra vitt szatyorba,táskába! Köszönöm!

Aldi Márkáról

Az ALDI egy piacvezető élelmiszer kiskereskedelmi márka, mely az Aldi Süd vállaltcsoport tulajdonában van. A cég a világ számos országában működtet boltokat, többek között Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Nagy-Britanniában és Írországban, valamint az USA, Ausztráliában, illetve Kínában is. Az Aldi Magyarország is a cégcsoport tagja és hazánk egyik legnagyobb kiskereskedelmi üzlethálózata. Az Aldi Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg 142 üzlettel, de az üzletlánc folyamatosan bővül. Székhelye Biatorbágyon található.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.