Aldi
panaszok-Aldi - Logo

Aldi

Panaszok
31
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.08.12 14:16
Tisztelt Aldi szerettem vásárolni de egy ideje senki nem foglalkozik azzal hogy van az embereken Maszk vagy nincs így már nincs értelme az önök üzletébe járni mindenki köhög egymás szájába Sajnálom hogy így elrontják az Aldi hírnevét üzleti politikához További jó munkát kívánok üdvözlettel

  2020.08.08 20:39
Aldi, 2020.08.08., 19 óra előtt néhány perccel. Az 5. pénztárban ülő szőke pénztáros modortalanul úgy tovább lökte az élelmiszert, hogy az a földre esett. Elnézést nem kért, tudomást sem vett róla, amikor szóvá tettem. Nem gondolom, hogy ekkora a munkaerő hiány, hogy ilyen embereket muszáj foglalkoztatni. Neki is csak egy szerencséje van, hogy nem én vagyok a főnöke. 

  2020.05.21 19:47
A Sodastream gép mellé vásároltunk több kiegészítőt meg két patront. A patront üzletük becserélte Sodastar patronra ezt követően hosszú idig nem tudtam becserélni a patronokat mert üzletükben hiányzó termék volt. Úgy döntöttünk máshol vásárolunk és elkezdődött a kálvária. Közölték velünk, hogy göngyöleget nem váltanak vissza semmilyen módon.

Aldi Márkáról

Az ALDI egy piacvezető élelmiszer kiskereskedelmi márka, mely az Aldi Süd vállaltcsoport tulajdonában van. A cég a világ számos országában működtet boltokat, többek között Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Nagy-Britanniában és Írországban, valamint az USA, Ausztráliában, illetve Kínában is. Az Aldi Magyarország is a cégcsoport tagja és hazánk egyik legnagyobb kiskereskedelmi üzlethálózata. Az Aldi Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg 142 üzlettel, de az üzletlánc folyamatosan bővül. Székhelye Biatorbágyon található.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.