Aldi
panaszok-Aldi - Logo

Aldi

Panaszok
24
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.04.13 10:38
Húsvéti vacsora megkeserítése.!Kemény tojások feltörésekor büdös, állott, befülledt szag csapta meg az orrunkat. Ettől az egész család étvágya elment. Mindannyian fanyalogva hagytuk félbe vacsoránkat. Évtizedek óta sem volt tojással hasonló rossz élményünk. 30db-ot vettem, 10db még a hűtőben. Senki sem nyúl hozzá. Csalódott vagyok.

  2020.03.25 16:26
Egyik üzletükben sem lehet húst kapni náluk. Tudom, hogy nagy a kereslet most mindenre és mindenki felvásárol mindent, de az, hogy két hete MINDEN NAP lemegyek és a közelemben lévő összes aldit végignézem és ennek ellenére NINCS az kicsit bosszantó....Próbálok megértő lenni, de valaki nem engedheti meg magának, hogy felhalmozzon több kg húst

  2020.03.19 15:23
Mai nap folyamán a kedves pénztáros a vásárolt 2 sajt helyett hármat ütött be. így sikerült 1874 ft-tal lehúznia. sok mindent vettem, a vírus miatt nem akarok sűrűn vásárolni, és nem figyeltem! Aldi Rákóczi út,4-es kassza! Köszönöm

Aldi Márkáról

Az ALDI egy piacvezető élelmiszer kiskereskedelmi márka, mely az Aldi Süd vállaltcsoport tulajdonában van. A cég a világ számos országában működtet boltokat, többek között Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Nagy-Britanniában és Írországban, valamint az USA, Ausztráliában, illetve Kínában is. Az Aldi Magyarország is a cégcsoport tagja és hazánk egyik legnagyobb kiskereskedelmi üzlethálózata. Az Aldi Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg 142 üzlettel, de az üzletlánc folyamatosan bővül. Székhelye Biatorbágyon található.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.