Aldi
panaszok-Aldi - Logo

Aldi

Panaszok
29
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.05.21 19:47
A Sodastream gép mellé vásároltunk több kiegészítőt meg két patront. A patront üzletük becserélte Sodastar patronra ezt követően hosszú idig nem tudtam becserélni a patronokat mert üzletükben hiányzó termék volt. Úgy döntöttünk máshol vásárolunk és elkezdődött a kálvária. Közölték velünk, hogy göngyöleget nem váltanak vissza semmilyen módon.

  2020.04.13 14:21
Tisztelt Ügyintéző!Fizetéskor a kasszás hölgy közölte, nem sikerült a bankkártyámról az összeget levonni, ezért megkért hogy pakoljam vissza a termékeket a szalagra mert még egyszer be kell hogy olvassa, ez megtörtént és még egyszer elkérte a bankkártyám. A fizetés sikeres volt, de utólag kiderült az összeg kétszer került levonásra. Beszéltem a boltvezetővel, azt mondta jogos a reklamációm, várjak türelmesen a területi vezető hívni fog telefonon, és intézik a visszautalást. Ez januárban volt, érdeklődni szeretnék mikor sikerül végre vissza utalni az összeget?! Várom mielőbbi válaszukat!

Aldi Márkáról

Az ALDI egy piacvezető élelmiszer kiskereskedelmi márka, mely az Aldi Süd vállaltcsoport tulajdonában van. A cég a világ számos országában működtet boltokat, többek között Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Nagy-Britanniában és Írországban, valamint az USA, Ausztráliában, illetve Kínában is. Az Aldi Magyarország is a cégcsoport tagja és hazánk egyik legnagyobb kiskereskedelmi üzlethálózata. Az Aldi Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg 142 üzlettel, de az üzletlánc folyamatosan bővül. Székhelye Biatorbágyon található.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.