Aldi
panaszok-Aldi - Logo

Aldi

Panaszok
43
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.10.21 14:06
Bent jártam a 34. Számú Paksi üzletükben, rendszeresen bejárok. Egy üzletvezető helyettes név szerint ( B. Eszter ) minősíthetetlen hangnemet engedett meg velem szemben mikor érdeklődtem egy termékkel kapcsolatban és nem értettem amit magyaráz. De sajnos nem először fordul elő az sem, hogy bemegyek és hallom ahogy beszél a kollegáival előttünk vásárlók előtt illetve több ismerősöm is mondta, hogy nem a megengedett hangnemet használta velük szemben. Ez úgy gondolom nem tűnteti fel túl jó fényben az üzletet. Én nagyon szeretem a termékeiket illetve magát az üzletláncot is kedvelem de ezek után meggondolom, hogy bemenjek e.

  2021.10.09 11:30
Tisztelt Aldi! Tegnapi napon 2021.10.08.-án vásároltam Önöknél sertéstarját, amit ma szerettem volna megfőzni, de már nem először az Önök áruházában vásárolt hús ehetetlen, büdös. Pont ezért ezt már nem hagyható szó nélkül. Múltkori szóbeli jelzésre azt mondta a munkatársuk miért nem vittem vissza. Azért, kérem tisztelettel, mert a benzin többé került volna, mint a hús. De így már meg gondolom, hogy jó e nekem Önöknél vásárolni... Azt gondoltam, hogy rendben, már máshol is megkésett Már így is rossz az ember szájíze, de most csalódtam. Kérem ennek járjanak utána.

  2021.10.01 08:31
Tisztelt Ügyintéző ! Szegeden nyílt új áruházban tegnap több lejárt kész gyümölcs levest is találtunk, a beérkező árú fordítva lett betöltve, tehát a friss elől a régi hátul volt.Ha ezt hivatalos szerv találja meg tétele ként 50 ezer Ft.a bírság és ez csak 1 termék esetén, nyílván az egész áruház áru készletét nem néztük át. Az üzletben 2 alkalommal jártunk mindkét esetben tiszta kosz volt a járólap. Igénytelen, koszos áruház pedig úgy tudom Magyarország legnagyobb Aldi áruháza. Ez volt az utolsó, hogy ide bementem. Üdvözlettel: O. Attila.

  2021.09.24 11:54
Üdvözletem. A következő történt, tegnap vásároltam.Pécsett,az Árnyas úti Aldiban. Hozzáértés,ezt 2 naponta megteszem mivel ez esik útba az otthonomhoz Bevasaroltam,aztán kifizettem a termékeket. Aztán mondom magamnak.h elrendezgetem bent a dolgaimat. Erre a biztonsági őr oda jön,h atnezne a cuccaim.kerdeztem miért is.rutinszerű ellenőrzés ez volt a válasza. Viszont ez annyira megalazo egy dolog.rengeteg ember előtt mint egy bűnözőt végig nézik! Nem vagyok sem áruházi tolvaj.sem bűnöző, életemben nem loptam.mindent rendesen kifizetek,ezért meg dolgozom keményen! Nagyon brutálisan besült a biztonsági őr, mivel minden rendben volt! Undoritonak és értelmetlen tartottam.Azonnal kellett volna hívnom az üzletvezetőt! A biztonsági őr. Csak somolygott ,elnézést nem kért volna. UNDORÍTÓ EZ AZ EGESZ ! Nem hiszem h még 1x mostanában ide jövök vásárolni! Ha esetleg az üzlet valamivel kárpótol,elfogadom. De ahova csak tudom felrakom, Ezt az üzletet nem ajánlom.senkinek sem!!!!

  2021.07.09 16:10
Tisztelt Hölgyem/Uram!! A lentiekben a korábbi 3 érdeklődésemet becsatoltam, amire közel 3 hétre kaptam választ. "Egger sör termékünk csomagolás és márkanévváltás miatt nem volt elérhető üzleteinkben. Ezentúl Karlskrone Starkbier néven található meg a polcainkon, változatlan receptúrával és gyártótól." Ez a válasz véleményem szerint nem igaz! Ez két márka két különböző gyártó terméke és természetesen nem is ugyanaz a receptúra! Megkóstoltam! Most már úgy vélem, továbbá nem árusítják az Egger márkát, hanem a Karlskrone Starkbiert forgalmazzák. Ezzel nincs is baj, természetes, hogy változnak az áruk, de akkor azt kellene leírni és nem azt, hogy a más ugyanaz! Egyébként teljes megelégedéssel vagyok az üzleteikkel, a kiszolgálókkal! Tisztelettel: B. György

Aldi Márkáról

Az ALDI egy piacvezető élelmiszer kiskereskedelmi márka, mely az Aldi Süd vállaltcsoport tulajdonában van. A cég a világ számos országában működtet boltokat, többek között Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Nagy-Britanniában és Írországban, valamint az USA, Ausztráliában, illetve Kínában is. Az Aldi Magyarország is a cégcsoport tagja és hazánk egyik legnagyobb kiskereskedelmi üzlethálózata. Az Aldi Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg 142 üzlettel, de az üzletlánc folyamatosan bővül. Székhelye Biatorbágyon található.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.