Adidas
panaszok-Adidas - Logo

Adidas

Panaszok
15
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.17 12:32
Szerintem olyan termékeket gyártanak ami elég gyorasan szétszakad/szétmegy(cipőre gondolok) és persze olyan áron hogy az elképesztő. A régi Adidasok sokkal strapabíróbbak voltak mint ezek. Én mióta 3 cipőm is szétszakadt másfél hónapon belül azóta nem veszek Adidas cipőt.

  2019.05.29 01:16
Sajnos csak rossz élményem van erről az üzletből. Vettem egy ultraboost cipőt a páromnak születésnapjára. Sajnos nem a jó színt választottam, ezért másnap vissza is vittem, hogy kicseréljék. Sima fehéret szerettünk volna, de sajnos nem volt a párom méretében. Szerettem volna visszakérni az árát, hogy máshol meg tudjam vásárolni a szülinapi ajándékot, de azt mondták, hogy erre nincs lehetőségem, hanem adnak adidas utalványokat, amit csak náluk vagy az árkádban használhatok föl (elkértek még 10ft-ot mert ugye 54990ft a cipő és az utalványon csak kerek összeg lehet). Mindezt végig olyan stílusban, hogy az gyomorforgató.1 hónapot kellett várnunk, hogy nagy nehezen legyen az adidas boltban ultraboost. Majd mikor bementünk, hogy levásároljuk a hülye utalványaikat, közölték, hogy ők a gépbe nem tudják úgy beütni az utalványokat hogy le tudjuk vásárolni a cipőt, mert a cipő csak 54990 és a 10ft miatt a gép nem fogadja el az utalványt. Ezért vagy visszaadnak egy 5000ft-os utalványt vagy még vásárolunk valamit és a 10ft-on felüli összeget kifizetjük még pluszban. Nyilván nem akarok még egy utalványt , hogy itt fussuk tovább ezeket a köröket szóval még vennem kellett egy 3000ft-os zoknit ( mert , hogy az a legolcsóbb termék az üzletben).

Adidas Márkáról

Adidas a világ egyik legnagyobb és legelterjedtebb sportáru-gyártója. Az I. Adolf Dassler által 1924-ben alapított márka cipőgyártással kezdte meg tevékenységét Németországban. Színes, kiváló minőségű, dinamikus és divatos termékeket hozva a sport világába a márka számos sportcsapat hivatalos szponzora lett a logóval, amely három azonos színű, párhuzamos vonalból áll. Az Adidas híres három sorát az 1960-as évek óta kezdték el használni a márka által gyártott ruhadarabokon. Manapság az Adidas több mint 50 000 embert foglalkoztat és nettó jövedelme 4,616 milliárd eurót tesz ki. Az Adidas sportruháinak és sportcikkeinek, amelyeket minden évben kínál a piacnak, sikerült népszerű márkává válni.

A Panaszok.com segítségével az Adidas felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.