About You
panaszok-About You - Logo

About You

Panaszok
18
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.03.03 16:26
Ajándéknak rendeltem egy Nike pulóvert az About you-ról (kedvezményes kuponkoddal)! Megérkezett de egy teljesen másik pulóver volt benne még nem is ugyanaz a márka! Felhívtam az ügyfél szolgálatot, hogy mégis mi ez. Azt mondták, hogy küldjem vissza és majd, ha meg kapták a csomagot az után két héttel fogják küldeni a pénzt. De így viszont most mit adok ajándékba az illetőnek? A pénz meg a levegőbe. De csere az nincs pedig az ő hibájukból nem kaptam meg a csomagomat amit rendeltem.

  2021.02.15 14:45
Január elején 2 terméket visszaküldtem bőven 14 napon belül. Azóta sem érkezett vissza a pénz és ugyan azt a sablon szöveget kapom meg mindegyik érdeklődő e-mailemre: Természetesen megértjük a helyzetét. Azonnal felvettük a kapcsolatot az illetékes osztállyal. Amint kapunk a visszautalással kapcsolatban információt, rögtön értesítjük. Megértését és türelmét köszönjük. Ennyire átverni az embert...

  2020.09.14 21:51
A férjem áprilisban rendelt egy Bugatti vászoncipőt, aminek az anyaga a talp fölött kb. négy hosszan elvált. Rendszeresen vásárolunk ilyen márkájú cipőt, de eddig soha nem tapasztaltunk ilyet. Egy ilyen márkás cipőnek nem lenne szabad ennyi idő után nem lenne szabad tönkre mennie. Mivel nem javítható, kérjük az árának a visszatérítését.

  2020.07.29 15:25
07.08-án kapták meg a visszaküldött terméket amely árát a mai napig nem utalták vissza. A fogyasztóvédelem szerint erre 14 napjuk lett volna a vásárlás elállásától számítva. Az ügyintézők abszolút nem segítőkészek először azt mondták hogy a 14 napot 07.08-től, majd pedig hogy 07.18-tól ma pedig hogy 07.22-től számoljam (???) és hogy legyek türelmes... Soha többet nem rendelek tőlük de mindent megteszek hogy visszakapjam a pénzem!