AAA Autó
panaszok-AAA Autó - Logo

AAA Autó

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.18 10:12
Autóvásárlás illetve csere következtén (drágább autót vittünk, olcsóbbat akartunk hozni), telefonos egyeztetés során megfelelő árban egyeztünk meg. Másfélórás utazás után 3 óra várakozással telt még az idő, s utána egy nevetséges árat mertek mondani.. “hogy ők is jól járjanak”. Nem ez ez az első csalódás velük szemben. Többet nem megyünk oda és senkinek nem ajánlom!

  2020.01.11 08:20
Sziasztok igazából arról lenne szó hogy harmadik autoszerelőnél járok aki egy futómű kopogást másképp diagnosztizál kicserélnek jó alkatrészeket az autómat autó ugyanúgy kopog és milliós költségeken túl vagyok! Mi a teendő mert nagyon kivan a bré, hogy itt tartunk hogy nem tudjak egy feslő kategóriás autónak a pontos problémáját ezért saccolva csereberélik az alkatrészeket!!! köszönöm márkaszerviz!!

  2019.05.02 01:20
A fent említett cégnél eladtam és vásároltam egy autót. Csütörtökön az egész napom ráment, majd a péntekem is. Mindkét alkalommal jeleztem több hibát, amit nem orvosoltak, sőt szinte elküldtek valahova. Jött a vasárnap - szerencsére nem tudtuk átíratni az autót (de pályamatrica, teli tank cca 30.000Ft.), a miénk is tele volt. Ma vasárnap elindultunk és 4-5 km múlva fura hangot adott a kocsi és a klíma nem hűtött. Ismét vissza az AAA-hoz, és jeleztük ezt a problémát is. Közölték, hogy menjünk holnap vissza, majd az egyik főnök talán bent lesz. Ezen felül is van probléma. Tőlünk megvettek egy autót és 3-szoros áron(!) kirakták eladás céljából.