6x6 Taxi
panaszok-6x6 Taxi - Logo

6x6 Taxi

Panaszok
7
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.09.18 22:03
10 éve utazok a céggel..eddig nem volt gond. Múlt héten szerdán (szept.14) 8.33-kor fizettem a taxiért 4000FT-t, majd másnap reggel döbbenten láttam, hogy hajnali 01:23-kor ugyanazt a 4000FT-ot levonták, holott egyáltalán nem utaztam akkor.. A diszpécser hölgy azonnal hárította a problémát, de én akkor se fogadom el, hogy ez van.. Kérem visszajelzésüket mihamarabb a 4000FT visszatérítéséről, illetve magyarázatot, hogy miért számlázzák ki kétszer ugyanazt az összeget?!

  2022.06.23 12:26
Ma reggel utaztam 6x6 taxival Puskas Ferenc nNepstadinotol a Liszt Ferenc repterre. Az indulaskor kb 9.40kor megkerdeztem a 6x6 taxi sofort, hogy bank kartyaval, tudok- e fizetni. Azt mondta igen. Amikor megerkeztunk a repterre. kb 10.25 ora lehetett. mondtam akkor fizetek bankkartyaval. A sofor ketszer erintette a muszeren a kartyat es utana opedig kerte, hogy rakjam be a keszulekbe es irjam be a pink kodot. Ily modon 3- szor fizettem azert az egy fuvarert. Leellenoriztem a bankszamlamat es valoban 3 szor lett levonva az utazasi koltseg. Azt gondolom jogtalan 3 szor elkerni egy fuvar arat. Kernem a penzem visszautalasat a plusz osszegnek amit fizettem. 18.000 forint. M. Tunde

  2022.02.02 09:52
Több mint 10 ève utazom a cèggel.Az utóbbi 3 alkalom vicc volt.Az egyik taxis azt mondja mondjam merre kell menni...telefonok mindenhol,gps luxus.Mondom nemtudom hol van a hely,azért hívtam taxit ,kitett tök máshol.Utána olyan cigi szagú volt a kocdi,hogy jó hogy nem hànytam oda,ilyet sose tapasztaltam még.Zárt ablaknàl bagózott mikor mentem a kocsi felè,az ablakot is èn engedtem le,mert nem bìrtam volna,a szemem csípte,a torkom kaparta. Ma a bìróságra kellett időpontra menni(6km).Az Allee elé kértem az atót.Oda nem lehet a piac sarkához menjek,bercsènyi-október 23.a sarok.Mintha az embernek ismernie kellene a környéket.Arra mentem,de Bercsényi fele nincs már piac...Utána hìvnak hol vagyok,elmondtam,kiderült a közèpső bejárathoz kell mennem ,a híd felé...miért nem ezzel kezdték?!Odamegyek sehol senki,és egy màsik sarkon várt az autó,se piac,se középső bejárat semmi,amit a diszpécserek mondtak!15 percet futkároztam ,leizzadtam.Nesze neked kényelmi szolgáltatás!Mindig az Allee elè kèrtem sose volt gond...most igen.Tehàt a keresgélèsnek hála,és dugó is volt,az időpontomat lekéstem,ezèrt szabadnapot vettem ki,és egy csomó pénz volt nekem az oda vissza fuvar!!!!FELHÁBORÌTÓ! A dugóra rászámoltam,de erre hogy a taxi után nekem kelljen futkároznom negyed órát,erre nem!!!!!

  2019.04.17 14:59
Ritkán utazom taxival, most egy barátommal utaztunk egy picit spicces állapotba. Nem beszéltünk hangosan, nem látszott rajtunk az állapot, a sofőr még is azt mondta, hogy nem visz el minket, mert szét vagyunk esve.... és aki tudja pénteken milyen nehéz taxit fogni, az biztos átérzi.