Wizz Air
panaszok-Wizz Air - Logo

Wizz Air

Panaszok
33
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.04.16 17:04
Pofátlanság! Wizzair 5.500 Ft akart fizettetni a visszaútra szóló beszállókártyáért, ha még itthon akarom kinyomtatni. Ezért külföldről hazatelefonáltam (Hangouts, ingyen) a család Budapesten nyomtatta ki a beszállókártyámat pdf-ben le is küldte Gmailben (ingyen) a telefonomra. A szállodában kellett kinyomtatnom, 2 shékelért (160 Ft). Ez mégsem 5.500 Ft. Csak sok bosszúság és utánajárás. Miért jó ez a Wizz-nek, hogy csak rombolja a saját imázsát és ebből nem lesz bevétele ?

  2019.04.01 11:41
Üdv. Vettem (még decemberben) 3 jegyet Luton-Budapest-Luton Március végére,viszont a napokba kiderült, hogy a férjem nem tud utazni. A következő kérdéseim lettek volna hozzájuk: Van e rá bármi mód, hogy az ő repjegyének értékét felhasználjam a dátum megváltoztatásával? Március 22-én Lutonból. Illetve a 31-ét Budapestről szeretném április közepére változtatni. Ma hívtam a Wizz air segédvonalát....15 perc várakozás után sem vették fel. Ez nem túl szakszerű.

Wizz Air Márkáról

A Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt. egy magyarországi székhelyű diszkont légitársaság, amelynek tulajdonosa a Jersey szigeten bejegyzett Wizz Air Holdings. Központi irodája Budapesten található, míg cégközpontja üzleti megfontolásból Genfben. Az 1650 milliárd forint piaci értékű vállalat Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb légitársasága, amely 112 repülőgépével 13 ország 28 bázisáról üzemeltet járatokat. Több mint 500 útvonalon, 44 ország 145 célállomására repülnek gépeikkel, és több mint 3000 embert foglalkoztatnak. A Wizz Airt 2003 júniusában alapította hat, légitársasági, illetve más iparágakban tapasztalatot szerzett szakember, az egykor a Malévet irányító Váradi József vezérigazgató vezetésével. A légitársaság célja, hogy olcsó utakat biztosítson Kelet-Közép-Európa és Nyugat-Európa között. A fő pénzügyi befektető a közlekedési beruházásokra specializálódott amerikai Indigo Partners társaság volt. Az első járat 2004. május 19-én szállt fel Katowicéből. 2019 március 31-től a Wizz Air Hungary Kft. zártkörű részvénytársaságként működik tovább.

 

Foglalás, biztosítás, beléptetés, utazás, poggyász és még számtalan témakör, amelyek lehetőséget adnak hibákra és nézeteltérésekre utas és légitársaság között. Amennyiben Ön szívesen megosztaná tapasztalatát a nagyközönséggel, keresse a panaszok.com-ot és írjon hozzászólás. Ha lehetséges, a vitás kérdés rendezésében is közreműködünk ügyfelek és cégek összekötésében.