Rólunk

Megoldás a fogyasztók számára!

Magyarországon igénybe vehető márkanevekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban vevők és fogyasztók visszajelzésére, tapasztalataik egymással való megosztásztására és utolsó lépésként a megoldás hatékony eszközeként hoztuk létre ezt a felületet.

Felhasználók

7578

Márkák

14621

Beérkezett

4951

V ásárolóknak termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalatait, elégedettségüket és a panaszait írásos formában megoszthatják az oldalunkon, a szolgáltatók profilt hozhatnak létre, így a vásárlókkal megoldás centrikusan kommunikálhatják a kialakult helyzetet. Ezáltal a Panaszok, a szolgáltatók és a vásárolók között biztosítja a visszajelzés érkezését, a panaszkezeléssel és megoldás irányába való lépéssel biztosíthatja vállalkozása jó hírnevét.

Ugyanakkor a felhasználók és a fogyasztók egymástól termékekről és a szolgáltatásokról kacspcsolatos tapasztalatait megtudhatja.

Magyarország első és egyetlen reklamációs oldala a Panaszok;

  • A vásárlók és a szolgáltatók közötti kommunikációs híd létrehozásában játszik szerepet.
  • Mind a fogyasztó mint a szolgáltató részére egy állást nem foglaló megbízható fogadó félként szerepel.
  • A szolgáltatók számára a vásárló elégedettség növekedését célzó megoldás megtalálásával kapcsolatos visszajelzéshez nyújtunk segítséget.
  • Mielőtt megveszik a terméket vagy a szolgáltatást a fogyasztók , oldalunkon megtalálhatják a már megosztott tapasztalatokat a termékekről illetve szolgáltatásokról.