Riddex.co.uk
panaszok-Riddex.co.uk - Logo

Riddex.co.uk

Panaszok
60
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.05.04 11:34
A megrendelt termék használhatatlan ezért szeretném vissza kűldeni. Kérem segitsenek Hogyan tudom vissza küldeni és az árát visszakapni? Köszönöm H. János. Most kaptam meg a szemüveget. Azt hittem valóban jó lesz sajnos CSALÓDTAM ez is csak egy lehúzás. Arról nem beszélve, hogy vastagon sorlyás az egész de még csak nem is működik egyszerűen csak kattog nem merem tovább tekerni nehogy el törjem a lencsék minimálisan mozognak. Valószínű még nincs rendesen kikisérletezv, vagy csak én kaptam selejtet???? Összeségében egy használhatatlan hibás készűléket volt képük ennyi pénzért elküldeni. FELHÁBORITÓ.

  2021.01.21 11:30
A megrendelt szemüveg használhatatlan. Ha tudom, hogy ilyen gagyi, nem rendelem meg! Alig lehet állítani és nem történik semmi akkor sem ha mégis sikerül tekerni rajta. Szeretném visszaadni a szemüveget, és kérem vissza a pénzem! Nem vagyok megelégedve vele! Vissza küldöm arra a címre ahonnan érkezett és szeretném a kifizetett összeget postafordultával vissza kapni.

  2021.01.12 11:19
Vissza küldtem a terméket, mert nem vagyok megelégedve vele. Alig lehet állítani és nem történik semmi akkor sem ha mégis sikerül tekerni rajta. Szeretném vissza kapni az árát. Küldtem e- mailt, de angolul kaptam rá választ. Kérném hogy érthetően magyar nyelven küldjenek választ. Köszönöm. 

  2020.09.28 20:44