Penny
panaszok-Penny - Logo

Penny

Panaszok
79
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.08.27 23:11
Sajnálattal tapasztalom immár többszörösen sajnos, hogy a csoki drazsés tábláscsokiban ajándék műanyag golyocskák vannak. Valamiféle rózsaszín műanyag granulátumnak tűnik. Értem én, hogy jószívvel adott meglepetés ajándék, csak az a probléma, hogy a fogam majdnem ráment most és sajnos ez már nem először fordult elő. Először még jót nevettem rajta, de ez így már nem olyan vicces. Erősen kételkedem benne, hogyha egyszer tényleg bele is törik a fogam akkor a kár helyreállítását önként és dalolva megfizetik részemre. Azért tényleg nagyon kíváncsian kérdezem, hogy mit keres műanyag a csokiban? Valamint nekem még éppen csak a fogam lessz a problémám ha bele is törik, de egy pici gyerekre akár fulladás veszélyes is lehet ez a kis meglepi! Egyébként nagyon szeretem magát a csokit, ez a drazsés számomra az egyik kedvenc. De az utóbbi 2 hónapban sajnos többször is ezzel a bosszantó kis plussz, nem várt meglepetéssel kellett szembesülnöm.

  2022.06.16 10:08
Jó reggelt! Bocsánat, de már totál ki vagyok akadva! Győr Tihanyi Á. úti boltjukban rendkívül sok a csalás. És ez nemcsak az én véleményem. Ma reggel 329 Ft/kg-os akciós új burgonyát vásároltam. A boltban is ez az ár volt kiírva. Ezzel szemben nekem 749 Ft/kg ütöttek be a pénztárgépbe. Ennyiért vásároltam meg. Penny-s kártyaszámom: 4513866 !!! Nyugtaszám: 0359/00025 !!! Időpont: 2022.06.16. 07:40 óra!!! NAV Ellenőrzési kód: F4741 ....... P A06101297 !!! Mehetnék vissza reklamálni, de az egészségi állapotom nem teszi lehetővé, és úgyis kimagyaráznák a dolgokat !!!

  2022.06.14 17:57
Tegnap a gyáli Pennyben vásároltam. A pénztáros véletlenül rosszul ütött be valamit és kért  egy stornot.  Nagyon sokáig kellett várni , közel 10 percet, négyszer szólt neki a pénztáros mire jött a műszak vezető. Ezt szóvá tettem neki, közölte hogy ő nem ér rá, és különben sincs rajta füles ha nem venném észre…mondtam, hogy ezek a kifogások engem nem érdekelnek. (A pénztáros mondta, hogy már előtte is ugyanez volt. Én is többször láttam ebben az üzletben, hogy hosszú perceket kell várni, hogy valaki odajöjjön  ha hívják.) Nagyon lekezelő hangnemben beszélt a műszak vezető, kértem a vásárlók könyvét, közölte ott van kirakva, keressem meg…majd oda ment a zöldség osztályra pakolni, és közben üvöltötte oda, hogy takarodjak ki az üzletből, mert szètbassza a fejem. Azt gondolom ez megengedhetetlen hogy ilyen hangnemben beszéljenek egy vevővel. Követhetnék a Lidl példáját, ott ha hibázik a pénztáros sűrű elnézések közepette siet a vezető a stornozáshoz, és nem kígyózik a sor a pénztárnál, miközben az eladók vígan beszélgetnek áru pakolást színlelve. 

  2022.04.21 14:43
Mai napon a Pennyben vásároltam. Lilahagymát, fokhagymát, üdítőt, tejet, alufóliát. Almát? Nem vásároltam, de a blokkon szerepelt. Igaz hogy a lilahagymát fizettem almának, de ha nem ismeri fel a kedves pénztáros a lilahagymát, kérdezze meg. A főbb probléma számomra, hogy az akciós 269/ kg áru lilahagyma helyett, a 499/kg áru almát fizettem. Nagyon felháborítónak tartom, hogy vagy nem azt fizetem, amit veszek, vagy nem olyan áron, vagy nem annyi darabot. Valami mindig hibádzik. Nem vagyok rendszeres vásárlójuk, de azt hiszem ezután sem leszek.

  2022.04.01 11:04
Tisztelt Ügyfélszolgálat, A Székesfehérvári Palotai úti Pennyben vásároltam 5 csomag Penny étkezési babot, amikor az akciójuk volt (kb 3-4 hete) Sajnálattal tapasztaltam, hogy a zacskóban főzés előtti megmosásnál kb 1 marék üres héj emelkedett a víz felszínére. Egy éjszakai áztatás után a főzést követően fele kemény maradt, fele pedig túlfőtt. A babszemek is különböző méretűek, vegyesek voltak, zsizsikeset is találtam köztük, és töredezetteket, amelyeket el is tettem, a fényképen is látszanak. Jelenleg 4 egész csomag megvan, ezt szeretném visszaváltani, vagy legyenek szívesek kártalanítani. A nyugta már nem áll rendelkezésemre, Ezt a levelet küldtem a Penny ügyfélszolgálata részére, de semmilyen válasz nem érkezett!

Penny Márkáról

A Penny Market egy a németországi REWE-csoporthoz tartozó diszkontáruház-lánc, mely jelenleg 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A vállalatot 1927-ben 17 beszerzői társasággal alapították. A cél az élelmiszerek közös beszerzése volt. Az áruházlánc első magyarországi üzletét 1996-ban nyitotta meg Szentesen. Hazánkban jelenleg 222 üzlet és három logisztikai központ (Alsónémedi, Karcag és Veszprém) üzemel, ami közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég székhelye a Budapest melletti Alsónémedi központban található.

A Panaszok.com segítségével a Penny Market felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.