OTP Bank
panaszok-OTP Bank - Logo

OTP Bank

Panaszok
58
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.10.16 13:22
A csömöri Auchán vevőszolgálatánál a szépkártyámat regisztrálták , sajnos nem tudtam megerősíteni , mert nem kaptam email-t ,kérem sürgősen pótolni szíveskedjenek. Mindkét alkalommal hosszú sor állt a Vevőszolgálatnál. Az Önök hibájából eredően erre sajnos nincs időm,kérem bepótolni.Köszönet

  2022.06.21 09:18
 Jó napot. A tegnapi nap folyamán 06.20.-án voltam bent az ôsz utcai bankfiókban a meglévő folyószámla hitelem mellé szerettem volna fel venni szémelyi kölcsönt,amivel ki váltom a folyószámla hitelem. 1 órára volt időpontom de a gép sajnos nem érzékelte,hogy már be töltöttem a 21.-élet évemet. Délután vissza mentem, egy másik hölgy fogadott aki már az elején lekezelő volt 833-as számmal voltam a 16-os ablaknál. Állítása szerint nem tudok hitelt fel venni mert van másik hitelem. Nincs hitelem! És délelőtt se láttak más fajta hitelt. Mondtam a hölgynek,hogy nincs ő meg hazudtolt és megalázott. A hitel kérelmemet nem csinálta meg,mert úgy is felesleges,hisz van hitelem. És ne húzzuk egymás idejét. Ilyen megaláztatàs nem ért engem. Szolgáltatót is váltok mert ilyen viselkedést amit itt megengedett ez a hölgy,köszönöm nem kérek belőle.

  2022.05.31 19:13
Tisztelt OTP! N.-né  H. Viktória vagyok. A panaszom a következő: A gázszolgáltató levált a Díjbeszedő Zrt-ől, és átalakult MVM-é. Szüleim több mint 25 éve vezetik a számlát Önöknél. Mivel a leválásról nem kaptak értesítést, meglepődve értesültek, miszerint gázszámla elmaradásuk van. Nah, itt jönnek Maguk képbe. Tudni kell, a számla kettős néven fut, N. H. István és neje N. H. Istvánné néven. Mindketten 89 évesek, nem tinédzserek, ahogy a Kőrösi Csoma sétányi OTP gondolja. Egy nagyon kedves fiatalember kibogozta a gordiuszi csomót, ennek megfelelően utána jártam az új kódnak, ami alapján az OTP tudja regisztrálni a csoportos beszedést. A kisördög bennem volt, be mentem, elmeséltem mi a helyzet, kérdeztem kell-e meghatalmazás. Nemleges választ kaptam, csak regisztrálás lesz, ha megvan a kért szám, illtve számok, megcsinálják. Megszereztem a számot, be mentem. Egy Dr Bubó-hoz hasonló pökhendi fiatal emberhez kerültem, aki élből elutasított, kinyomtatott 2 meghatalmazást, odaadta, szólt, hogy értelemszerűen kell kitölteni. Rendben van, ennyit én is tudok. Kitöltöm, aláíratom Apukámmal. Vissza megyek. Bár ne tettem volna. Egy hölgyeményhez kerültem, aki először azt szajkózza nem jó, nincs kitöltve rendesen, mire kell, számlaszám, stb.stb. Ott van nálam a számla, az MVM számla, ott a meghatalmazás.Nagy kegyesen szól, hogy most már érti, megy a főnökéhez, megkérdezi. Mit ad isten, 3 perc alatt vissza is ér, közli velem, nem jó, mert az Apukám aláírása nem egyezik a szerződés aláírásával. És ezt mindössze 3 perc alatt lezongorázta a főnökével. Több mint 25 éve írta alá, jelenleg 89 éves, óhatatlan, hogy valamennyire változott az aláírás, elismerem. Könyörgöm, nem pénzt akarok kivenni, csak a csoportos regisztrációt szerettem volna elintézni, amire először azt mondták nem kell semmi. Intézzék el a Szüleim neten keresztül, kérelmet írva. Na menjenek oda, ahova gondolom. Persze felcsattantam. Az eredeti meghatalmazást nem kaptam vissza, miszerint amit az Ügyfél átad, az már nem kapható vissza. Tessék???? Hol van ez leírva??? Azt gondolták, hogy bűnjel?? Síralmas. De legyenek vele boldogok. A szomorú az, hogy minden alkalommal, valami miatt el lettem hajtva, nem egységes felvilágosítást kaptam, most meg az idős Szüleimet rángassam be, főleg Apukámat, aki mozogni is alig tud. Ez van, ezt kell szeretni, ezért nem mentem át Önökhöz számlát nyitni, és ez az eset is bizonyítja, milyen jól tettem. Választ nem kérek.

  2022.04.08 14:52
2022.04.08.-án a Váci út 139 ben lévő ATM ből pénzt akartam felvenni. A felvenn i kívánt összeg 180.000 ft volt. A gép csak 80.000 forintot adott ki, és kíírta, hogy "Ha nem kapta meg a teljes igényelt összeget, akkor hívja a .....telefonszámot." Eközben a bankszámlámról az OTP levonta a 180.000 forintot. Hívtam. Mindenféle ismertetőt kellett végighallgatnom, majd jött a "minden munkatársunk foglalt" üzenet. Kb. fél órát kellett várakoznom, mire az ügyintéző felvette a telefont. Rengeteg adat alapján azonosítottak, majd kb 10 percig "ismertették a jogaimat". Félbeszakítottam a Hölgyet és próbáltam megtudni a fontos kérdésemre a választ, hogy mikor kapom vissza a pénzemet? Tájékoztattak, hogy ez nem olyan gyors folyamat, vagyis kiderült hogy csak 15 munkanapon belül postázzák a címemre a levelet amiben majd valamit megállapítanak.... és majd, valamikor jóváírják az összeget, ha jogos a panaszom.... Felháborítónak tartom, hogy ez ennyi időbe tellik, és ilyen lazán kezelik az ilyen panaszokat, nekem a pénzemre AZNAP VOLT SZÜKSÉGEM!!! VALÓSZÍNŰLEG SOHA TÖBBÉ NEM VÁLASZTOM AZ OTP BANKOT, ÉS ERRE ISMERŐSEIM FIGYELMÉT IS FEL FOGOM HÍVNI! ÉS KÍVÁNCSIAN VÁROM, HOGY UGYAN MIKOR FOGOM EZT A PÉNZT VISSZAKAPNI.....

  2022.03.17 18:42
Hiába tettem panaszt,falusi csok kérelem elutasítására,normális választ nem kaptam! Nem igaz,amit állítanak! Térkép nem egyezik a valósággal. Utána jártam,nincs mit javíttatni.A hiba náluk van,de elismerni nem tudják. Miért nem kaptam számlákat? Ügyszám? Szerződésszám? Sehol semmi. Levették a pénzem, és hiába bizonyítasz ,nem érdekel senkit. A baki utàn meg nem néznek! Talán majd a fogyaszóvédelem hatásosabb lesz mint a “belső ellenör”

OTP Bank Márkáról

Az OTP Bank Nyrt. Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankja, amely Közép- és Kelet-Európában csaknem 1500 bankfiókot működtet, kilenc országban több, mint 13 millió ügyfelet kiszolgálva. 1949. március 1-jén jött létre az Országos Takarékpénztár Nemzeti Vállalat, a mai OTP Bank jogelődje. Az OTP Bank 1990-ben alakult részvénytársasággá. A cégben 2012. december 31-én a magyar tulajdonhányad 29,1%, a külföldi: 70,9% volt. A legnagyobb részvénycsomaggal, 8,88%-kal a tatár Rahimkulov testvérek rendelkeztek.

A Panaszok.com segítségével az OTP Bank felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.