Mindentolcsón.hu
panaszok-Mindentolcsón.hu - Logo

Mindentolcsón....

Panaszok
62
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.09.09 11:06
Tisztelt Címzett! Rendeltem egy menedzser-vezetői irodai forgószéket a cégtől 35.731 Ft-ért. Kiszállították, nem találtam számlát a dobozon. Kértem számlamásolatot emailben már 3 hete és nem válaszolnak rá. A honlapon megadott vezetékes telefonszám pedig nem él. A számlára szeptember 30-ig szükségem lenne.

  2022.01.20 09:55
SA22/H005217 sz. számlán vásárolt Extra erős tömítő és ragasztószalagra vonatkozó e hó 14.-én írt észrevételre, többszöri sürgetés ellenére a [email protected] (!) nem válaszol. Telefonon nem érhető el, csak levélben, ami személytelen, milyen "ügyfélszolgálat az ilyen? A webáruházak üzemeltetésére vonatkozó szabályokat sérti ez a vállalkozás.

  2022.01.17 08:16
Jo napot.Augusztusba rendeltem egy robot porszivo 8.000 ft az internetrul mindentolcso.hu .Nagy nehezen megjöt a rendeles egy honop után mert átt csereltek a rendeles száz embernel is mindenki más kapot nem mitt rendelt.Ecer megprobáltom ment .Egy pár nap mulva , akartam hosználni de má nem ment,nem tölti fel.Probáltom velük veni a kapcsalatat telefon szám nincs ,irtam imail hogy mi a hejzet ,kertek hogy küldok a számla számát a mi el is kültem de ani is volt .Töb mind egy honap kuldok nekik sok imail a garacia miatt de nem reagálnak semmitEz a második termek tülúk .Meg volt egy okos ara 6.000 ft a minek puposodot az aksi egy honop belül is kuka.De ez má sok .Má nem tudom mitt csinajok .Minden megprobáltam.Köszönöm szepen

  2020.03.13 08:46
A következő panasszal kívánok Önökhöz fordulni. Bejelentést kívánok tenni a mindentolcson.hu honlapon szereplő cég ellen TISZTESSÉGTELEN KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉG miatt! Az eset a következő: Megrendeltem a mindentolcson.hu honlapon szereplő cégtől 1 db Digitális HD antennát. A csomagot futár hozta, azonnal jeleztem többször is a cég felé, mert válasz nem érkezett, hogy a termék nem alkalmazható, mert a csatlakozása nem felel meg a televízió készülékem csatlakozási lehetőségeinek, képeket is küldtem a reklamációmhoz! Nagy nehezen válaszoltak és megküldték az üzembe-helyezési utasítást, de mivel csatlakoztatni nem lehetett a csatlakozási pont hiányában. Erre válaszolva megemlítettem, hogy nem az üzembe-helyezési utasítást kértem, hanem tanácsot, hogyan lehet alkalmassá tenni az eszközt a csatlakoztatásra. Ezt követően leírták, hogy „akkor” küldjem vissza a következő címre: 2019. december 30-án feladtam a csomagot a cég részére, ahogyan azt kérte a mindentolcson.hu cég. A postai ktsg. 795 forintba került. Kb.2 hét elteltével visszajött a csomag azzal a magjegyzéssel, hogy „nem vették át”. Újból reklamáltam, mire azt válaszolta, hogy azért nem vették át, mert a postán PORTÓSAN adtam fel. Ez TOTÁLIS HAZUGSÁG VOLT, mert 795 postai ktsget fizettem, ezért újból kértem az ügyem rendezését. Azóta már több levelet is írtam, de egyikre sem válaszolnak. Ezért határoztam úgy, hogy Önöknél bejelentést teszek helytelen kereskedelmi tevékenység miatt. Kérem, szíveskedjenek kivizsgálni a mindentolcson.hu céget. Tisztelettel: N. Csaba ny. főigazgató