Mindentolcsón.hu
panaszok-Mindentolcsón.hu - Logo

Mindentolcsón....

Panaszok
62
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.12.29 15:54
Párom vásárolt karácsonyi ajándéknak egy masszázsszéket, termékjellemzők jónak mutatták be, természetesen óriási leárazáson volt, ami ugyebár kamu. Mivel egy hatalmas dobozban volt, illetve össze kell szerelni, nem is bontogatta, szépen körbecsomagolta, majd 25-e reggel jött a meglepetés. Az egész egy nagy bóvli kínai koppintás, egy pontban rezeg kb. mint egy mobil telefon, a kábelja sem hosszabb, kell vagy két USB toldókábel. Ráadásként a háttámlán két kisebb szakadás található. Mivel jóval előre megvette így a visszaküldés sajnos szóba sem jöhetett, a sérülés természetesen a futárcégre lett fogva, így hagytuk az egészet a fenébe.

  2020.01.28 10:39
Panaszt tettem 2020.01.23-án önöknél egy elérhetetlen cég ellen - Mindent olcsón! Ma minden értesítés nélkül kézbesítették a csomagot, amely NEM a 6 görgős masszírozót tartalmazta és elektronikai problémái is vannak. Nem indul el egyáltalán. Többszöri kísérletezés után keservesen elindul és nem működik a melegítési funkció sem! Ennél az árnál olcsóbban is kaptam volna ilyet vagy ennél jobbat, de direkt 6 görgőset szerettem volna. Most mit tegyek? Visszaküldeném, de fizessem a visszapostázást, ezenkívül amilyen megbízhatatlan a cég a pénzem szerintem sosem látnám újra!