Mindentolcsón.hu
panaszok-Mindentolcsón.hu - Logo

Mindentolcsón....

Panaszok
62
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.01.18 11:06
2021. november 30-án vásároltam több terméket. 2021. 12 1-i levelemben értesítettem őket, hogy az egyik kis fényképező nem működik, kértem, hogy adjanak instrukciókat, hogy mit csináljak. - Erre a levélre nem válaszoltak, bár igazolni tudom, hogy elküldtem. 2021. 12. 5-én írtam ismételten, hogy nem válaszolnak az email-emre, ismételten leírtam, hogy mi a problémám és jeleztem, hogy mivel hibás, nem óhajtom saját költségemen visszaküldeni a terméket. Vártam válaszukat, hogy mi a teendő. Erre az email-re sem kaptam választ. 2021. 12. 8-án ismételten írtam egy emailt, amiben jeleztem, hogy kilátásba helyezem a feljelentést, ha nem válaszolnak a leveleimre. 2021. 12. 9-én kaptam egy emailt, amiben leírják, hogy küldjek számla másolatot a csomagba elhelyezett számlától. Egyebekben semmi érdemlegesen nem írnak, kivéve azt, hogy december 1-jén nem látnak tőlem üzenetet, ami ugye nem igaz, hiszen nálam itt van az email másolata. 2021. 12. 11-én elküldtem a kért számla másolatát, és ismételten (még a 14!!!! nap letelte előtt) érdeklődtem, hogy mi a teendőm, mert itt nem a vásárlástól való visszalépés volt a lényeg. 2021. 12. 21-én ismételten küldtem egy emailt, ahol leírtam, hogy a számlán szereplő mindkét fényképező rossz, A második hibájára sajnos csak akkor derült fény, amikor beletettük a mikro SD kártyát és használni próbáltuk. Ismételten kilátásba helyeztem a feljelentést. 2022. január 3-án kaptam egy emailt, hogy küldenek egy futárt , és csere terméket. 2022. január 3-án válaszoltam a levelükre, hogy nem kérek csereterméket, minek, hiszen úgyis rossz lesz, ez egyértelmű, hiszen a kapott 2 fényképezőből 2 db rossz. Ez 100 %-os hibaarány. Megadtam a számlaszámom és vártam, hogy válaszolnak valamit. 2022. január 18-án, azaz ma, megkaptam a választ - ami mélységesen felháborít , hogy kimentem a 14 napból. ÉN?????? Jelezném még, hogy a telefonukat elérni nem lehet, hiszen egy automata csak annyit mond, hogy küldjek emailt, mert úgy kommunikálnak, messengeren is ugyanezt az üzenetet kaptam.

  2021.12.26 20:28
T.Mindent Olcsón! Rendeltem Karácsony előtt egy Racing Pro X gamer széket fekete-fehér színben!! A csomag rendben meg is érkezett,de sajnos nem abban a színben amit megrendeltem !! Ha esetleg már nem volt raktáron,akkor nem kellett volna azt a hülye vevőt értesíteni,tájékoztatni,arról, hogy kell-e neki más színben???? Ugyanis nem véletlenül rendeltem fekete-fehér színben!!! Becsomagolják,elküldik és amikor kibontotta a fiam Karácsonykor a csomagot,na volt nagy pofára esés!! Nem is tudom,hogy melyikünknek volt a nagyobb!! A lábtartó részét meg talán egy bivaly erős ember ki tudja húzni,meg be is tudja tolni,de egy gyerek.... Elég sok kritikát olvastam a webáruházukról,úgy gondoltam egy próbát megér!! De sajnos én is csatlakoztam azoknak a táborába akik nem azt kapták amit rendeltek!! Soha többet!!! K. Éva