McDonald's
panaszok-McDonald's - Logo

McDonald's

Panaszok
59
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.08.31 13:44
Tisztelt Vállalkozás! Észrevételemet azért szeretném megosztani Önnökkel, mert nem az első eset. Megszeretném kérdezni, hogy, ha én 10 óra előtt coca colával rendelem meg a termékeim, akkor miért csak a kiszolgálásnál szembesülök a következő mondattal " Kola helyet mit kérsz, az már elfogyott, fanta vagy ice tea?" Ezzel egy gond van, hogy egyiket sem szeretem, de már nincs visszaút valamit kérni kell hozzá! Gyakra járok a lánc több helyszén lévő étterembe, de eddig csak és kizárólag a Soroksári útiban találkoztam ilyennel és sajnos ez nem is az első. Elsőnél gondoltam egye fene van ilyen, a másodkinál eltettem a nyugtát, de most a harmadik esetben nem tudok elmenni szó nélkül ezen tény mellett. Sajnos a minapi nyugtámat nem találom, de az előzőt csatolom Önöknek. Igen, késői órákban szoktam vásárolni, de szerintem egy ilyen rendszerben működő üzletnél nem hiszem, hogy ilyen hamar vagy egyáltalán elfogy a cola és nekem minden egyes esetben ha akarom, ha nem fantát kell vennem, mert az ice teát még ennyire sem szeretem, bár ez is inkább a kukában landol. Köszönöm, ha elolvassák levelem. Jó munkát kívánok!

  2022.07.09 23:42
2022.07.09 Az az ma este körülbelül 22:00 óra körül vasaroltunk 2 Big Mc menüt amiert 3600 Ft-ot fizettem 20 ezressel. Mivel sötét volt nem igazán figyeltem a pénzt amit vissza kaptam és csak itthon figyeltem fel arra hogy 10 ezer forinttal kevesebbet kaptam vissza! Sajnos már a számla nincs meg!

  2022.06.23 14:14
A mai napon a Kerepesi úti McDonald's-ban próbáltunk étkezni. Alig volt vendég, ehhez képest majdnem 10 perc után kaptuk meg a megrendelésünket! Egy része el is hűlt. A tojásos muffin és a baconös toast állapota pedig kritikán aluli volt. Mintha homokba lettek volna megforgatva! Jeleztem a hölgynek, hogy azt hittem most vágják a disznót... De egy elnézést a várakozásért vagy valami hasonló megjegyzése nem volt. Csak vigyorgott, elvitte az 56-s táblánkat és ennyivel lezárta az egészet! Szomorú, hogy akik utánunk jöttek jó páran mindenki előbb kapta meg a megrendelését! Sok sikert kívánok az ilyen gusztustalan kiszolgáláshoz! Tanultam az esetből és jó messzire elkerülöm majd a céget és lesz rá gondom, hogy ezt másoknak is sok helyen elmeséljem! Üdvözlet nélkül. Borzalom!

  2022.05.27 10:36
2022.05.26-án a Gyöngyösi McDonald's-ban nem azt kaptam meg a amit elvitelre kértem. Az üzlet elhagyása után láttam,hogy a rendelt Dupla Sajtos McRoyal Menüből a McRoyal helyett már megint Sertés McFarmot kaptam. Nem az első eset volt. Örülnék,hogyha legközelebb jobban odafigyelnének mit rendel az ember! A lehúzásról nem is beszélve. Kifizetem a drága hamburgert és kapok helyette egy másik olcsóbbat.

McDonald's Márkáról

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. Az üzletek túlnyomó része nem a cég tulajdonában van, hanem franchise rendszerben működik. Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a kaliforniai Monroviában megnyitották első éttermüket. Magyarországon először 1988-ban jelent meg az étteremlánc Budapesten.


A Panaszok.com segítségével a McDonald’s felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.