Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.09.16 11:25
Az utóbbi időben több kedvelt cikk megszünt a boltban. Saját márkás zsíroldó, brinza. Hetek óta nem sikwrül az árstoppos tejhez jutnom. Cukrot se lehet kapni. Ezek azért is bosszantó dolgok, mert jó régen maximálták, hogy mennyi vásárolható ezekből s termékekből egyszerre..

  2022.08.21 12:41
Ezen a héten csütörtöktől vasárnapig lett akciósként a zselici teles tej(ESL) meghirdetve.. Első nap, csütörtökön délben elmentem az Újszász utcai lidlbe 11 30 körül. Egy darab sem volt. Ma, vasárnap ismét elmentem azonos időpontban, swzintén nem volt egy darab sem. Az ilyen akciók szart sem érnek, amik csak az újságban vannak. Nem egyedi eset, csak most éppen elegem lett. Amennyiben nem tudják az árut biztosítaíni, inkább ne hirdessék meg. vagy ez politikailag kötelező?

  2022.07.26 02:23
Rendszeresen vásárolok az egri Lidl áruházban. Mindig úgy hallottam, hogy ezek a dolgozók meglehetősen jól keresnek, és nehéz is oda bekerülni. A benyomásom pont ellentétes. Úgy tűnik, „nyugdíjas állásban” vannak. Konkrétan az egyik agyontetovált, szőkített hölgy, aki egészen bizonyosan a lányom lehetne, elképesztő modorban utasítgatja a vevőket. Ha már ilyen fiatalon ilyen ideges, vajon mi lesz vele később? Hogy tűri meg az áruház az ilyen dolgozót? Ennyire rossz a helyzet? Ilyen személyzetre futja csak? Vagy itt esetleg nincs tréning? Elképesztő.

  2022.07.15 15:05
2022.07.03.-án a szentendrei Lidl-ben vásároltam 1db gázégőt. A csomagból hiányzott 1db láb, és a gázcsatlakozó. Azonnal visszavittem. Mást is vásároltam, ÁFÁs számlát kértem. Ezért pénzt nem kaptam vissza, de másik gázégőt vehettem. Azt mondták, hívjam fel az ügyfélszolgálatot, ők küldenek egy levelet, és ennek birtokában már vissza tudják tériteni a káromat. Egy héten keresztül próbálkoztam telefonálni, állandóan megszakadt a vonal. Visszamentem a boltba, onnan is próbáltuk hívni, az sem sikerült. Egy hét után véletlenül felvették a telefont. Kértem, hogy a beszélgetésünket vegyék magnóra, de az ügyintéző elutasitotta. Elkérte az email címemet, és azt igérte, hamarosan rendezik a problémámat. Ma 20022.07.15. van, de a mai napig nem történt semmi. Amennyiben rövidesen nem kapok megfelelő és kielégitő választ, úgy a fogyasztóvédelemhez fogok fordulni. A LIDL-ben így csapják be a nyugdijasokat. Számlaszám: A09301632/0314/00001 Bizonylatszám: 0314/00096 Tisztelettel: D. Jenő

  2022.07.15 11:53
Tisztelt Cím! A mai napon vásárolt (2022-07-15) Pilos krémtúróban alig volt bármi is. Sajnos a boltban egyszerre többet vettem, így nem éreztem, hogy mennyivel könnyebb az egyik. Mit lehet ilyenkor tenni? Hova kell küldenem a további fotókat a termékről? Köszönöm előre is! Bp, Huszti úti Lidlben történt a vásárlás. Üdvözlettel

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.