A panaszok közzétételének menete

Megoldás a fogyasztók számára!

 • panaszok-complaint_step1.png

  E-mail cím megerősítése

  A Panaszok oldalra való reklamáció írásához az oldalt látogató vásárló valódiságáról megbizonyosodás képpen sms-t küldünk egy visszaigazoló kóddal amit egyszeri alkalommal kap meg.

  Ezáltal szűrjük ki a nem valós személyeket.

 • panaszok-complaint_step2.png

  Panaszok szűrése

  A folyamat során a megírt panasznak a feldolgozáshoz megfelelő formában kell érkeznie.

  Azok a panaszok amelyek a megvásárolt termékek kiszállításának késésével kapcsolatosak,vagy a szolgáltatás késésére vonatkoznak kiszűrésre kerülnek.

  A fogyasztó vagy a felhasználó által okozott problémák nem kerülnek a rendszerbe, ezáltal megakadályozható a felesleges tartalom tárolása.

 • panaszok-complaint_step3.png

  Tartalom szűrése

  A rendszerben beérkezett panaszokban egy szűrés megakadályozza, hogy azok akik ártani akarnak a bejegyzésükkel szintén szűrésre kerüljenek. Ez az ő védelmükre is szolgál.

  A jogilag nem problémát okozó bejegyzések továbbításra kerülnek a szerkesztőséghez.

  Szerkesztőnk ellenőrzi a beérkező panasz nem sérti- e a szolgáltató jogait, illetve nem ellenzi-e a tisztességes versenyt.

  Ezen a ponton ha a panasz nem jelent problémát, a megfelelő kifejezés érdekében javítjuk a helyesírási és fogalmazási hibákat, rossz illetve sértő hozzászólásokat eltávolítjuk. Ezáltal a panasz közzétételre készen van.

 • panaszok-complaint_step4.png

  Megosztás

  A valódi személy által beküldött panaszokat, reklamációs és tartalom szerinti szűrés után a közzététel előtt még utoljára ellenőrizzük..

  A panasz elérhető

  A Panaszok oldal az elsőként pártatlan és megbízható szolgáltatás nyújtásának elvét képviselő oldal, a panaszok közzétételéig 24 órán belül befejezi a 4 lépésből álló folyamatot.

  Értesítést küldünk a panaszolt vállalatnak illetve intézménynek a visszajelzést igénylő, minél előbb megoldásra váró reklamációról.

  A panaszt honlapunkon tesszük közzé, és a vonatkozó vállalatok és több ezer fogyasztó számára válik elérhetővé.