Foxpost
panaszok-Foxpost - Logo

Foxpost

Panaszok
6
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.10.25 13:21
Egy erősítő utazott egy háromrétegű karton dobozban, kitöltő anyagokkal, pufi fóliába duplán becsavarva. Térkitöltő anyag, vastag újságpapír, sarkokra, fixen tartva az erősítőt. csomag kb 9kg. Hibátlan gyűjtői állapotban volt a készülék. Mivel több alkalommal, kb. egy év alatt ugyanabban az automatába adtam, vagy vettem át, ugyanabba a csomagolásban szinte hermetikusan lezárva, kétszer (utazott oda vissza) hibátlanul. Ötödik utazása Debrecenből hazafelé már nem sikerült, pedig hibátlanul üzemképesen került feladásra. Otthon, a csomagolóból kivéve derült ki, hogy a baloldali pótméter beszakadt, eltört, jobb sarok olyan mintha gyaluval mentek volna át rajta (el volt nyalva). Hátlapon földelő gomba elhajlott. Be sem kapcsolt, amikor ki akartam próbálni. A szervízes szerint fotók alapján nagy valószínűséggel legalább egy méterről ejtették le, de ami biztos, hogy hanyagul kezelték a csomagot. Pedig mindkét oldalára fel volt ragasztva egy 20 cm-es fehér papír, törékeny felirattal. Kérdés, ha négy alkalommal ugyanabba az automatában feladott, átvett, ugyanolyan alapos csomagolással, hibátlanul érkezett meg, mi történt, hogy az ötödik kézbesítéskor komoly károkkal, összetörve kaptam meg? Mi változott? Nos, a Foxpost-al még tart a levelezés, telefonon egyeztetés. Igazából, ha tehetném inkább az eredeti állapotban az erősítőmet szeretném vissza kapni, de ez nem lehetséges, mert 30 éve nem gyártják. Külső sérüléseket nem lehet pótolni sajnos, Ha megszületik az eredmény, leírom. Ami biztos, hogy mivel nem én törtem össze, harcolni fogok a pozitív végeredményért.

  2022.07.08 15:15
A csomag feladásakor rossz fiókméretet választottam ki, de ezt azután vettem észre, miután már leemelte a pénzt a bankkártyámról. Ezután egy nagyobb méretet választottam ki, az újnak is befizettem az árát. Kaptam stornó számlát, csak a pénz nem érkezett vissza a számlámra Már egy panaszt beküldtem, .Üdv. D.né 

  2022.04.22 18:52
Az elmúlt 1-2 hónapban összesen 12 alkalommal vettem igénybe a FOXPOST utánvétes szolgáltatását. Általában meg voltam elégedve a szolgáltatással, bár egyszer-kétszer belefutottam abba, hogy hiába autóztam a kiválasztott csomagautomata címére, a bankkártyám elfogadását a kártyaolvasójuk megtagadta, olvasási hibára hivatkozva. Természetesen a kártyának semmi baja nem volt, utána máshol tökéletesen működött. De nem is ez az igazán nagy baj a FOXPOST-tal, hanem hogy nem mindig sikerül a feladónak – ez esetben nekem – átutalni a neki járó utánvét összegét. A FOXPOST több hete tartozik nekem több ezer forinttal, amit nem csak hogy nem fizetnek ki, hanem háromszori felszólításomra még csak nem is válaszolnak! Első alkalommal még a weblapjukon található kapcsolatfelvételi ívvel reklamáltam, amit természetesen ignoráltak. Másodszor az ügyfélszolgálatuk e-mail-címére írtam panaszt, az eredmény ugyanaz volt, mint fent. Közben teltek a hetek de sem választ, sem pénzt nem kaptam. És most jön a csattanó, ajánlott, tértivevényes levelemre sem reagáltak semmit! Ebben a levélben már beígértem nekik, hogy ismételt kudarc esetén „megdolgozom” az internetet, hogy mindenkit tájékoztassak miféle céggel állnak szemben. Ennek az ígéretnek teszek most eleget, de nem csak itt, minden elérhető véleményoldalon. A másik ígéretemnek is eleget fogok tenni, bejelentést teszek a FOXPOST ellen a Fogyasztóvédelmi Hatóságnál.

  2021.09.20 17:18
Tavaly októberben visszaküldtem egy csomagot Foxpostal az Alza részére! Az Foxpost azóta nem tesz semmit az elveszett csomagom ügyében. És nem vállalja a felelősséget ez ügyben. Üzeneteiben az Alzára hárítja a felelősséget. 53.000 Ft -ról van szó. Szégyen a Foxpost hozzáállása. A cégtől továbbra nem szeretnék csomagot kapni és küldeni sem fogok velük. Magyar postát és más futárszolgálatokat fogok a jövőben választani, ha csomagküldésről lesz szó.

  2021.06.27 19:01
Üdvözletem! A mai napon 2021.06.27-én 18.45 kor szerettem volna csomagot feladni a IV.ker Munkásotthon utca CBA automatába, de a számláról 3x levonta az 1099ft-ot az ajtó nem nyílt csak próbálkozzak később. Magnat Bank B. Sándorné névről számla számról. A feladási kód 272393208 Köszönöm mielőbbi megkeresésüket.

Foxpost Márkáról

A FOXPOST automatáknál egyszerűen nincs gyorsabb és kényelmesebb megoldás, ha online rendelt csomagot szeretnél átvenni. Ott és akkor, ahol és amikor neked a leginkább megfelel. Ha őket választod még a környezetet is kíméled, hiszen a futárnak nem kell házhoz mennie. Felejtsd el a nyomtatást és a felesleges papírmunkát – náluk nem lesz rá szükség. Ha a futár érkezése előtt adod fel a csomagod, már a következő munkanapon megérkezik a megfelelő automatába. A Panaszok.com segítségével a Foxpost felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit a szolgáltatás során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy hibás terméket vásárolt vagy egy szolgáltatás nem nyerte el az Ön személyes tetszését. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.