eMAG
panaszok-eMAG - Logo

eMAG

Panaszok
115
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.10.06 14:16
hiányzik a húsdarálóból a kés ,anélkül használhatatlan a termék.Ha lehetőség van rá, kérem a kést, ha nincs rá lehetőség, akkor mi a módja,hogy visszaküldjem a terméket, s az árát kérném vissza.Már írtam a tegnapi nap folyamán az e-mail címükre, de még nem kaptam választ. Tisztelettel: B. Tünde

  2022.10.05 09:19
Vásároltam Önöknél egy okos órát: Pontos neve:ZLO2 snart Watch-blue serial number:M0017 importer PJU d.o.o. Sajnos nem kompatibilis a telefonommal. Így elállok a vásárlástól.Kérem tájékoztassanak hogyan tudom megtenni ezt.Kérem, hogy a vételárat a tárgyi óra visszaküldése után visszautalni szíveskedjék. F. László

  2022.09.24 09:26
Tisztelt Cím! 2022.szept.10-én rendeltem az Emagon egy Elektromos láncfűrészt, MUSTOOL, 1200W, 10000rpm, 88VF, 2 elemmel, kék 22.392 Ft 1 db Összesen:22.392 Ft Kiszállítás:INGYENES Fizetett összeg DONGHUABABA:22.392 Ft. Amint megérkezett, kipróbáltam és rögtön láttam, hogy nem tudja teljesíteni azt, amiért vettem (nem lehet vele pl. ágat vágni, mivel nem vág, leáll...). Rögtön visszacsomagoltam és az Emag honlapján kitöltöttem a visszaküldési ürlapot. Már akkor nem engedte az Easybox lehetőséget. A tájékoztató szerint 30 napon belűl, ha bankkártyás Előre utalással vásárolok, az automatába helyezés után 30 percen belül visszautalják a pénzemet! Kaptam egy üzenetet: Tájékoztatjuk, hogy 220809 azonosítószámú visszaküldési kérelmét rögzítettük és átirányítottuk DONGHUABABA eMAG Marketplace partnerünkhöz. Miután DONGHUABABA kivizsgálta a kérelmet, emailben értesíteni fogjuk a visszaküldés további lépéseiről. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és közöltem, hogy a tnetes tájékoztató nem erről szól! Közölte, hogy a DONGHUABABA-nyál nincs Easybox lehetőség. Kérdeztem, hogy és nekem ehhez mi közöm van? Mikor elkezdtem a jogviszonyokat tisztázni, miszerint é az Emag-nak küldtem a pénzt, oda regisztráltam be, ez az ő kockázatuk, letették a telefont. Persze, azóta sem történt semmi! Kérem önöket, hogy a panaszom és a pénzhez jutásomban segítsenek!!! Az Emag üzletpolitikája erkölcstelen. Végül is ez csalás és tömeges félretájékoztatás jogtalan haszonszerzés céljából! Ez bűncselekmény, amit, ha nem történik semmi, a követelésemet jogi úton fogom érvényesíteni! Előre is Köszönettel: S. Tibor

  2022.06.28 12:52
Az EMAG tól rendeltem egy terméket és teljesen mást akartak elpostázni. Telefonon kerestek,hogy kérem e azt a TELJESEN MÁS terméket.. KÖSZÖNÖM DE NEM!!!!!!!!!!!! Mélyen felháborító, hogy egy olyan dolgot hirdetnek ami nem is létezik és persze átutaltam rá a pénzt!! Remélem hogy visszafogják utalni az összeget. Ez volt az utolsó , hogy innen rendeltem!!!!

  2022.04.22 09:37
Flinke akkus fúrogép szett 2db 18 v-os Li-ion #1118653396 SZÁMÚ RENDELÉS RÖGZÍTÉSE. Rendelés azonosító:#1118653396 2022.04.21 -én érkezett csomag hiányosan egy rossz akkumlátorral , jótállási papír , Magyar nyelvű tájékoztató nélkül érkezett meg. Egyik akkumlátor feltöltve érkezett , a másikat nem lehet feltölteni . A legnagyobb fúró hiányzik.

eMAG Márkáról

Az eMAG, Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása Magyarországon is megkezdte működését. Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak tagja. A cég az egyszerű vásárlás ígéretével szólítja meg vevőit: gyors és pontos kiszállítás; fizetési lehetőség utánvéttel, átvételkor az áru azonnal kinyitható és akár azonnal vagy 15 napon belül vissza is küldhető; megbízható és gyors szervizelés eMAG garanciával. A cég célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon- olvasható a vállalat bemutatkozó közleményében. A cég 13 árukategória több mint 10 000 termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.


A Panaszok.com segítségével a eMAG felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.